Segítség! - Kamaszok a gyerekeim (beszélgetés)
Hallotuk e?
100* 1000*
Nálunk is ez van. Ki volt tűzve egy cél amit majdnem sikerült elérni.Az a jó, hogy ezt a célt most ő tüzte ki, magával perelhet, én most ebből kimaradok.Mi csak annyit mondtunk még egy picivel többet kellett volna tanulni.Tudom tudom majd az év végi.
Nálunk most így zajlott.
Nyakunkon a félévi....de hát aki eddig lusta volt,hiába akarja,az akarat kevés:tenni kellett volna!!!Ugye?
De majd most rá fogok kapcsolni?
Hallotta még ezt még valaki rajtam kívül a kamaszától?
Majd az évvéginél kiderül....
Sziasztok!!!!
Nagy a csönd............
Mi van veletek, hogy bírjátok ezeket a szürke hideg napokat?
Az ilyen barátnők jobb ha szépen leválnak a gyerekről, veszteni semmit nem vesztett a lányod.
legközelebb kérdezd meg, hogy a te lányodról mit tud, hátha leesik neki a tantusz, hogy te jobban oda figyelsz a leányzóra.
Bár ilyen anyukák észre sem veszik, hogy a másik gyereknek fel kell hívni anyukát vagy éppen időbe haza kell mennie.
Ma derült égből csapott a villám! Szereplők: A lányom, a barátnője, a barátnő anyukája (aki mellesleg gyerekkori barátnőm) és jómagam. A lányom a barátjával január 1-én hajnali 1/4 négykor landoltak itthon. Így beszéltük meg, ő nagyon betartja ezeket a megbeszélt időpontokat, mert tudja ha elveszíti a bizalmunkat akko hurkabőr. Mikor hazaértek beszéltünk is. Mondta a többiek(a barátnője is) még maradtak.
Ma a barátnő anyukája 1-én telefonált, mit tudok a lányáról. Én semmit sem tudtam. ma felhíbott, leb...ott hogy én letagadtam hogy a lányom is az övével volt és reggel 9-kor jött haza. Én pupulláztam csak. Feltétlenül elhiszi amit a lánya mond. Miért kell hazudni? Szerinte én nem mondok igazat.
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Nálunk annyi változott, hogy továbbra is be van zsongva a lány , de mondtam neki ha ilyen hamar ki szeretne menni akkor keressen magának ösztöndíjas iskolákat úgy, hogy most keresi és kutatja és ha lehet meg is pályázza. Mi lesz belőle?
Nem tudom, hogy csak egy fellángolás vagy egy komolyabb dolog.Nem igazán akarom, hogy elmenjen.
Szerintem nem olyan könnyű elnyerni egy pályázatot. Hátha elfogy a lendület, én csak bízom.Ha azt mondanám, hogy nem mehet akkor makacskodna de így nem, ez a taktika sokkal jobban bevált.
BUÉK
Jól telt a karácsony nem volt gond az alkalmi ruha sem, amin csodálkoztam, igaz az én ruháim voltak de ő választotta ki.
Nem tudom nálatok, hogy van de nálunk hajnalig internetezés aztán délig alvás és délután egy kis beszélgetés aztán kezdődik minden előröl.
Én úgy szeretnék többet vele lenni de már nem igazán igénylik.
Egy kis fejmosás megtette a hatását már morgolódás nélkül lehet rá számítani. (micsoda vén morgós medve lesz belőle)
Most teljes karácsonyi hangulat lengi körül, telj pörög ezerrel.Aranyos, imádom!!!!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!
Engem is kiakasztott a gyerek se tegnap se ma nem tud ráérni segíteni nekem, vasárnap vendégeket várunk és itt vagyok egyedül.
Hol suliba karácsonyozás hol a barátokkal csak egy délutáni mozi hol ez hol az csak itthoni munka a sorrendebe az utolsó.
Minek az embernek ellenség, ha van kedves családtagja?
A lelkembe tiport az én "drágám"...
Új hobbim (ha időm engedi) a puzzle.Karácsonyra egy aukciós oldalon vettem "magamnak" két dobozzal, hogy majd azt alátesszük a fa alá.Alig vártam hogy csemetém megjöjjön a suliból, és mivel neki van bérlete,megkértem, hogy annyival járuljon hozzá az ajándékozásomhoz, hogy menjen már el érte 5 metrómegállót,mert ott várják,hogy átadják.Áh ő nem megy,mert hideg van,meg most?meg miért? stb.Mondtam,hogy szeretném,hisz nekem nincs bérletem se, meg ennyit ő is megtehetne!Erre mi volt a válasz?Ad nekem 300ft-ot jegyre...
Mi lett?Persze,hogy be...csaptam az ajtót,elmentem és azóta mosolyszünet!Olyan gonoszok tudnak lenni!Bezzeg ha nekik kell valami?Ugorjon az ember!
Aztán persze jön a hízelgés, hogy hogy tudná jóvá tenni?Ne legyek haragos!...ja:o((
Kérdés.:-Anya! Kell valamit segíteni?
Válasz:-Miért menni akarsz valahová, vagy kell valami?
További ajánlott fórumok:
- Segítség, gyerekeim vannak!
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Nem esznek a gyerekeim! Válogatnak! Segítsetek, praktikák, trükkök érdekelnek.
- Bántják a gyerekeimet az oviban. Hol tegyek panaszt?
- Kamaszok otthoni segítsége