Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Segítség! Gondok vannak a kapcsolatommal :-( fórum

Segítség! Gondok vannak a kapcsolatommal :-( (beszélgetős fórum)


27. jucika33 (válaszként erre: 18. - Andussz)
jan. 21. 09:15
A "magamban raktározás" nem vezet sehova, csak mártírt csinálsz magadból. Nyugodtan meg lehet kérdezni nyíltan: "Látom, hogy hetek óta valami bánt, csak morogsz, nem tudunk beszélgetni. Mi a baj? Mondd el őszintén!" Ha vita lesz, hát vita lesz. Hidd el, a vita után is jobban fogd magadat érezni. Egyébként tél közepe van, érezheti magánt életuntnak, depressziósnak is. Olyankor az ember morog, semmi nem jó neki. A depressziós ember nem fog romantikázni, meg verset írni, mert örül, hogy a legszükségesebbeket megcsinálja. A háztartásért pedig nem szólhat le. Egyikőtök sem cseléd vagy fizetett alkalmazott. Mindenki úgy csinálja, ahogy megy, vagy kedve van. Ha nem tetszik neki a mosogatási eredményesség, vegyen egy mosogatógépet. Szóval nyugodt és megértő beszélgetést javaslok, ahol érzi a partnered, hogy nyitott vagy, segítőkész és lehet őszinte.
26. AAnita
jan. 21. 08:44

Rózsaszín romantikázást ne várj 3 ev után is. Szerintem az a bajod, hogy nem olyan, mint az elején volt. Mással se lesz évek után is olyan, mint az elején. Nekem attól, hogy nem ajnároz a férjem minden nap még 10 év után is, még nem lesz gondom az önbizalmammal. Szerintem a te elvárásaid irreálisak. És őszintén szólva nekem az előjáték sem azt jelenti, hogy még ruhában minden nap meghódít a párom. Ha csak meztelenül mellem ugrik, jöhet még utána előjáték. (vagy lehet, hogy én értettem félre amit írtál?)

Ez az en szememben is hiszti. Az igaz, hogy neki sem kellene állandóan cseszegetni, de saját tapasztalat is, hogy két ember egymás viselkedésére reagálva nagyon el tud távolodni. Ha szeretnéd rendbe hozni (mert érdemes, mással sem fog örökké tartani a lángoló szerelem), akkor elsősorban magadba nézz és legyen benned belátás. Neki pedig vedd szamba a jo tulajdonságait. Akkor másképp latod majd. Iszik? Link alak? Nem segít neked? Megcsal? Vegyél számba ilyeneket is. Hidd el, mindig van rosszabb 😂😂

25. f.frezia (válaszként erre: 18. - Andussz)
jan. 19. 10:21

Azzal, hogy duzzogsz, nem szólsz hozzá, hideg vagy.. nem fogod helyrehozni a kapcsolatot.

Azzal sem, ha anyuddal kibeszéled. Neked a párod mellett kéne állnod.

Elmondani neki, hogy mi fáj, mi esik rosszul, mi hiányzik, mert férfi, magától sose fogja kitalálni. Mondd el neki. Ne vádaskodva. Ha fontos vagy neki, majd odafigyel.

24. pteri (válaszként erre: 14. - Andussz)
jan. 18. 21:50
Hát a férfiak tényleg nem látnak a dolgok mögé...ilyenek. szerintem nagyon kevés van, aki évtizedeken keresztül udvarol, teszi a szépet.
23. Guruljka (válaszként erre: 22. - Bözsi néni)
jan. 18. 21:38
De a gyerekek hamar rájönnek, hogy duzzogással nem érnek el semmit... :D
22. Bözsi néni (válaszként erre: 18. - Andussz)
jan. 18. 19:24

Na, a duzzogással aztán pont nem oldasz meg semmit.


Nem lesz vita, ha nem szemrehányóan beszélsz vele, hanem szépen higgadtan, tényszerűen megbeszélitek, kinek mi böki a csőrét. És nem megsértődni kell arra, amit esetleg mond, hanem elgondolkodni, és változtatni. Nyilván neki is.


Felnőttek ezt így intézik. Gyerekek meg duzzognak.

21. AP34 (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 18:12

Sok sok beszélgetés és nem csak ígérgetés hanem ténylegesen akarjátok tenni mindketten,hogy jobb legyen.

Simán eljöhet az a pont egy kapcsolatban,amikor elmúlik rózsaszín ködös időszak és világossá válik,hogy itt bizony csak úgy magától nem fog működni semmi,igenis figyelni kell továbbra is a másikra,és nem csak a rossz tulajdonságokra koncentrálni,hanem keresni,látni benne a jót és a szépet,amiért annak idejen egymásba szerettetek.

Türelemmel és megértéssel lenni egymás iránt.

Az ilyen apróságok,mint amiket írtál,hogy mosogatás pl nagyon bosszantó tud lenni ha sok sok keres ellenére sem történik változás mert a masiknak esetleg az jön le belőle,hogy nem fontos neked annyira,hogy megpróbálj odafigyelni arra,hogy neki viszont ez fontos.

20. Amaunet (válaszként erre: 18. - Andussz)
jan. 18. 18:06

Eddig a kapcsolatotok a rózsaszín ködben volt. A köd eloszlott és most kell, hogy megismerjétek egymást.

Le kéne ülnötök beszélgetni. Elmondhatnád neki azt, amit itt leírtál. Ha bármi problémád van vele azt vele kéne megbeszélned.

19. Ghost👻 (válaszként erre: 18. - Andussz)
jan. 18. 17:31
Megbeszélni??
18. Andussz (válaszként erre: 17. - Ghost👻)
jan. 18. 17:11
Nem. Nem szeretnèm elhagyni. A megoldást keresem.. csak nehèz hideg fejjel gondolkodni mit és hogyan tovább.. biztosan nekem is vannak hibáim: talán tényleg sokat duzzogok, napok óta hideg vagyok vele, alig szólok hozzà..de egyszerűen olyan rosszul esik hogy jó szót nem kapok csak morgást negatívumot.. múltkor átjött Anyukám és ő is észrevette nézett is rám “mindig ilyen negatív mikor otthon van? Hogy bírod?” Nem vagyok tökéletes szétszórt vagyok. Megállja sokszor a helyét amit mond de csak ismételni tudom magam. Ha ő tesz valamit nem teszem szóvá, csak korrekciózom szépen csendben le oltom a villanyt utàna stb.Mint ahogy a 12 hozzászóló írta biztos nem ez a fő baja hogy hogy van elmosva a tányér. No mindegy ez van. Szépen elduzzogok csendben raktározom magamba a fájdalmakat, mert már nincs erőm hogy szóvà tegyem a dolgokat. Nem akarok vitát.
17. Ghost👻 (válaszként erre: 16. - Andussz)
jan. 18. 16:40

Eddig hallhattuk/olvashattuk hogy morog, nem dícsér, előjáték nélkül neked ugrik.

És te tökéletes vagy ebben a kapcsolatban?

Azt várod hogy szidjuk és bíztassunk hogy hagyd el?

16. Andussz (válaszként erre: 15. - Ghost👻)
jan. 18. 16:37
Nem kell hogy naponta. Csak tudod az olyan kellemetlen hogy mondjuk elmegyünk közös baráti társaságba és a haverjai mondjak jaj de csinos vagy én meg gondolom magamba mindenki megdicsér csak ő maga nem. Nem leszek álszent szerintem minden Nőnek jól esik ha kap némi dícséretet.
15. Ghost👻 (válaszként erre: 14. - Andussz)
jan. 18. 16:30

Miért kell az hogy folyton dícsérgessen?

Te naponta dícsérgeted?

Ettől függ az önbecsülésed ?

14. Andussz (válaszként erre: 13. - Pteri)
jan. 18. 16:28
Igen észrevette hogy máshogy állok hozza, hisz ha éjjel nappal morog, nem dicsér meg h pl milyen Csinos vagyok stb a női önbizalmamnak totál fuccs. Ő lereagálja egyszerű pasi módjára hogy “milyen hisztis vagy mostanában, ok nélkül egyfolytában hisztizel” nem làt a dolgok mögé hogy ha nem kapom meg a kedvessègeket akkor miért legyek más?
13. pteri (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 15:18
Na de, ez tegnapról mára alakult ki? És Ő is mélyponton van, vagy csak Te? És Ő ezt észrevette szerinted, hogy veled mi van?
12. 7337f01f98 (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 13:19

Biztosan nem az a baja, hogy hol a kenyér és milyen a tányér.

Ha ekkora volt a boldogság, szerintem érdemes helyrehozni a kapcsolatot. Beszélgessetek sokat, őszintén. Magatokról, az érzéseitekről. Szexben kezdeményezhetnél te is, mutasd meg neki, hogy milyen előjátékra vágysz.

jan. 18. 13:05

Neked szerintem a nyálas romantikázás hiányzik, ami egy nem túl férfias viselkedési forma szerintem, csak manapság azt gondolja sok nő, hogy akkor igazi a szerelem és boldog egy kapcsolat, ha egész nap nyáladzik neki a pasinak nem nevezhető valaki.


Gondolom egy romantikus lánykérésre vágynál, ugye?


Szerintem a rend miatt igen is kellene figyelned, hogy mindent tegyél a helyére, illetve lehet jól is mosogatni...

jan. 18. 13:03

Kommunikációra van szükség. Mondd el amit nekünk (egy nyugodt pillanatotokban), és hallgasd meg őt is.

Ezért még nem kell dobbantani, mással is ugyanúgy lesznek hullámvölgyek ha nem beszélitek meg.

9. levarosbukta (válaszként erre: 8. - Andussz)
jan. 18. 12:36
Hát csak sajnos az van hogy ami elmúlt, az elmúlt. Az már sosem lesz olyan mint volt. Felmelegítve csak a káposzta jó.
8. Andussz (válaszként erre: 5. - Levarosbukta)
jan. 18. 12:28
Igen de valaha működött. Nagyon. Más lenne a helyzet akkor nem próbálnám meg menteni ha sosem működött volna a kémia.
7. Andussz (válaszként erre: 6. - Birebora)
jan. 18. 12:27
Rendszeresen házimunkàzik ő is. Főz mos takarít.
6. birebora (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 12:24

A szerelem elmúlik és átmegy szeretetbe, ragaszkodásba, tiszteletbe, megbecsülésbe, megszokásba. Mindenkinek vannak rossz napjai, de ez már szerintem túl van ezen és még fiatalok vagytok, hogy üljetek egymás mellett és a szex se működjön.

Nem tudom mit tegyél, üljetek le beszéljétek meg van-e jövőtök közösen. Ha te is dolgozol és ő is, legyen úgy, hogy néha vagy sűrűbben mosogasson el ő és le is pakolhatja az asztalt, gondolom a kenyérnek van állandó helye ahová mindketten teszitek. Vond be az otthoni munkába. A háztartás nem csak a te dolgod.

5. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 12:23
Pedig ha nem működik a szex akkor lapát. Valamiért már ő sem elégedett veled. Nem érdemes rabolni tovább egymás idejét. Engedd útjára és te is keress más partnert. Aztán meg ha háromévente cseréled akkor mi van? Inkább mint leragadni egy olyan valaki mellett egész életedre akit már se tested se lelked nem kíván, annál rosszabb nincs.
4. Ghost👻 (válaszként erre: 3. - Andussz)
jan. 18. 12:23

A felhánytorgatásnak valóban nincs értelme, de egy idő után nagyon bosszantó hogy ezerszer kéred meg a párod valamire mégsem teszi meg.

Az meg az én szememben cselédkedés hogy helyette csináljak meg dolgokat.

Ha pedig valami nagyon nem megy, le kell ülni megbeszélni, hogy látom ez neked nem megy. Hagyd, mától ezt én megcsinálom. És már nincs is vita.

jan. 18. 12:19
Én mondjuk olyan vagyok ha pl a lámpát felkapcsolva felejti vagy ő hibázik nem teszem szóvá, vállat vonok és megcsinálom gyorsan. Mi értelme másképp egy párkapcsolatnak szerintem úgy nem sok ha egymás hibáit hántorgatjuk fel.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Andussz)
jan. 18. 12:16

Mindenesetre próbálj precízebb lenni, mert valóban gusztustalan a tányérra száradt kajamaradék.

Ezt higgadtan meg kell beszélni!

jan. 18. 12:00

Igazi vadregényes szerelem (volt). De tényleg. Törött lábbal mankóval vonatkoztam hozza Pestről Tatabányára. Ő feladta a vidéki életét értem. Egész napos versek, tényleg a nagybetűs BOLDOGSÁG.Na de eltelt 3 év. Elmúlt a szerelem és azt érzem mélyponton vagyunk. Ő mikor itthon van állandóan morog MINDENÉRT. Kb 10 percenként “ez a tányér hogy van elmosva? A kenyérnek ott a helye?” S tényleg ezeket szajkózza egész nap. Én már inkább hozzá se szólok mert belefáradtam. 1-2 hete csak èlünk egymás mellett. Lehet hogy a házimunkàba lehetnék precízebb és néha jogos 1-2 felvetés de sokszor hülyeségekért háborog. Meg ha szeretek valakit akkor ha rosszul mos el egy tányért akkor is szeretem nem? No szóval én nem igazán szólok emiatt hozzà mert azt érzem egész nap morog. Emiatt mert lelkileg nem vagyok rendben nagyon szex sincs. Tegnap próbálkozott, de mondtam neki hogy előjàték nélkül mit gondol lesz kedvem hogy csak levetkőzve ide ugrik? De ha őszinték vagyunk régen míg a kémia működött az sem zavart ha az előjáték elmaradt.


Szóval most így vagyunk. S tanácstalan vagyok. Persze lehet mondani hogy “dobd ki” de a következő párommal sem fog

Örökké tartani a szerelem. Ilyen alapon 3 évente cserèlhetnék párt életem végéig. Nagyon vágytam egy lánykérésre most hogy elértük ezt az állapotot már úgy vagyok inkább meg se kérje.Köszönöm hogy kipanaszkodhattam magam. :( Mit tegyek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook