Kedves!Ha kiírsz egy fórumot,akkor figyelj az időpontokra.2014.10.hóban szakitott veled a barátod.Mostani batátoddal egy éve vagy együtt.Akkor,hogy is van ez?
Persze. De a hétből több napot a volt barátnővel tölteni, miközben közösen is beszélgethetnének, nekem rosszul esne, pedig úgy gondolom elég rugalmasan kezelem a dolgokat.
Egyelőre higgy neki, ne hisztizz. Végtére is te vagy az új választott, magabiztos, önbecsüléssel rendelkező klassz nő. Ha el akar veszíteni, úgy kell neki.
Hisztivel, cirkusszal nem mész semmire.
Egyébként pedig még igazat is mondhat. Én is jóban vagyok az exeimmel, összejárunk, sokat találkozunk. És tényleg nincs semmi sumákság benne, de nem véletlenül szerettük egymást akkor.
Egy éve vagyok együtt a barátommal és ő két éve szakított a barátnőjével. Mostanra nagyon jó barátok lettek. Hetente többször eljárnak iszogatni, beszélgetni engem nem akar magával vinni. Az ex nem tud rólam. Azt mondja ez nem téma közöttük. Engem nagyon zavar ez a dolog de ha előhozom csak egy kiselőadást kapok a bizalomról. Azt mondja engem szeret és az exe iránt csak barátságot. Mit tegyek?