Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Segített már valakin a DHEA? fórum

Segített már valakin a DHEA? (tudásbázis kérdés)


1 2
44. cica45
márc. 13. 16:43
Stimu előtt én is egy hónappal kezdtem el szedni, de szedem a stimu alatt is.
43. nalarambo (válaszként erre: 42. - Cica45)
márc. 12. 20:57
Nem mondod? De jó. Jó gyorsan segített.Bitom.benne hogy Nekem is gyorsan segít majd. Mi ha kezdhetünk is ami holnap kiderül,áprilisban kezdünk. Egy hónapja fogom szedni akkor mire megyünk lombikra. Írok holnap mit mondott a doki. Köszike az infót. A Q10et már szedem az Inofolic mellett amúgy.
42. cica45 (válaszként erre: 41. - Nalarambo)
márc. 12. 17:30
A ciklus 2. napján kezdtem el szedni, ez 21. napi eredmény kb 800 mg-ot szedtem be addig, mert fokozatosan emeltem a dózist. Jelenleg is szedem napi 75mg-ot stimuláció alatt.
41. nalarambo (válaszként erre: 40. - Cica45)
márc. 12. 16:08
Szio. Ez nagyon jó. Gratulálok. Mennyi ideig szedted amúgy a DHEAt.? Bízunk babát hoz ez a jó eredmény.
40. cica45 (válaszként erre: 39. - Nalarambo)
márc. 8. 09:18

Szia!

Megjött a 21.napi laboreredményem.

AMH 0,33 ról 0,79-re emelkedett, DHEA 1,74-ről 7,39-re emelkedett.

FSH 14,5 volt referencia értéken felüli volt, most3,0 és a luteális fázisban a referencia érték alsó határát megközelítő.

Tehát működik és szerintem nem kell a napi 100 mg. Igaz már felemeltem addig de maradok a 75 mg-nál.

Próbáld ki, az eredményeket azt javítja, de hogy ez a továbbiakban mit hozhat azt nem tudni.

39. nalarambo (válaszként erre: 38. - Cica45)
márc. 4. 13:18
Rendben. Akkor körbenézek és megrendelem. Köszönöm. De Én sztem majd csak napi 75mg szedek. Dokit megkerdezem. Értem. Akkor kicsit magasabbnak kell lennie az értéknek. Remélem segíteni fog.
38. cica45 (válaszként erre: 36. - Nalarambo)
márc. 4. 12:16

Igen nagyon nehéz elfogadni hogy nekünk csak ennyi jut, és mi csak erre vagyunk képesek.Nézd a pozitív oldalát, hogy van remény a megoldásra.

Nem zavarja meg annyira a hormonokat mint amennyire félünk tőle. 3 hónap és minden visszaáll a normális kerékvágásba.

A Te életkorodnak megfelelően 9 körül van a DHEA referencia értéke.

37. cica45 (válaszként erre: 35. - Sornyul)
márc. 4. 12:12

Én gyógynövényboltban rendeltettem meg, a BIOCOM-ost 100 mg-os van náluk már csak. Meg lehet rendelni interneten a PipingRock.com-on is, de nekem az nem volt szimpi.

6200,- volt maga a kapszula+ vám +postaköltség, így fizettem érte 8200 Ft-ot

36. nalarambo (válaszként erre: 34. - Cica45)
márc. 3. 20:09
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat. Kedves vagy. Félek a lombiktol mert valahol mélyen nem akarom elhinni hogy nekem csak így lehet babám. Ugyanakkor félek a sok szuritol nehogy nagyon megzavarja a hormonokat. Igyis pajzsmirigyre letroxot szedek mert már csak a jobb oldali van még struma miatt. Kiszeretnem Énis próbálni a Dhea kapszulát mert sok jót olvastam róla és általában Pécsen ajánlják akiknek alacsony az amh és magas az Fsh. Dhea szintem amúgy 6 körül van. Várom akkor milyen lett az eredményed. Remélem sokkal sokkal jobb.
márc. 3. 18:54

Sziasztok, szinten zenész. (Alacsony AMH, hormonproblemak)

Hol lehet kapni, hol érdemes venni ezt a csodaszert és kb mennyibe kerül? Hátha rendbetenne. Bár nézettem nemrég dheas szintet is, középértéken volt.

34. cica45 (válaszként erre: 33. - Nalarambo)
márc. 3. 18:05

Szia!

Az orvos válasza attól függ majd hogy milyen beállítootságú, és próbálta e már valaha a páciensei közül valaki. Nekem meddőségi specialista ajánlotta az első sikertelen stimuláció után. Ők értek el vele másoknál sikereket. Inszmen nem voltam én a lombikkal próbálkoztam rögtön, mert 45 éves vagyok nincs időm a próbálkozásra. A sikertelen azt jelentette, hogy nem voltak tüszők csak 1-1 és azok sem fejlődtek. Alacsony AMH, magas FSH, és az életkor miatt- ez volt a válasz.

4 hónappal ezelőtt: AMH 0,52, FSH 13,0 LH 4,7

februárban:AHM 0,33. FSH 14,5 LH 3,9 DHEA szint 1,74

Ezen laborvizsgálat után kezdtem el szedni a DHEA-t fokozatosan emelve a napi dózist.

Március 5-én megyek megnézetni a hormonokat, hogy hogyan változtak. 7-e körül meg lesz az eredmény és tájékoztathatlak ha szeretnéd, hogy mit tapasztaltam. Egy kúra 3 hónap, de én azért nézetek 19 napi szedés után szinteket hogy tudjam hogyan tovább. Elég sok, vagy kevés.

Amúgy Te miért nem akarod annyira a lombikot? Mitől tartasz? Ha szedni akarod előtte nézess egy DHEA szintet. Fel a fejjel, fiatal vagy még és 32 évesen szültem a lányom aki most 13 éves, spontán fogant, 40. hétre született, minden rednben volt, és most tessék ezzel kellett szembesüljek, pedig úgy gondoltam simán sikerülhet, hiszen csak papíron vagyok 45 nem érzem magam közel sem annyinak.

márc. 3. 12:22
Sziasztok lányok. Én 31 éves vagyok és sajnos Nekem sem valami jók az eredményeim. Tavaly 16 volt az Fsm és túl vagyunk 3 sikertelen inszeminácion. Most lombikra készülünk, március 13.an megyünk Pécsre Kovács Dokihoz. Csináltatnom kellett Amh vizsgálatot ami 0.21 lett. Tavaly ez az érték 0.26 volt. Fshm pedig 14.75 Lh 13.47.Kicsit nagyon elvagyok keseredve. Így szerintem nem kezdhetjük el a lombikot.Mondjuk annyira Én sem akarom. Hallottam a DHEArol de nem mertem nekiallni szedni. Megkerdezem az orvost előtte 13.án.Inofolicot iszom jelenleg egy hónapja napi 2 tasakkal. Szerintetek segíthethet a Dhea? Illetve mennyi idő mire hat? Köszönöm.
32. cica45 (válaszként erre: 31. - Gaboka78)
febr. 22. 20:17

Én nagyon bízom benne, nekem nőgyógyász ajánlotta. Értek el vele sikereket.

Hátha nekünk is sikerülni fog!

31. gaboka78 (válaszként erre: 30. - Cica45)
febr. 22. 19:34
Szia. Én olvastam utána. Írták hogy szedték és lejjebb vitte az Fsh-t. Következő ciklusban csináltatok egy újabb vérvételt, hogy lássam hatott e. Még most kezdtem el szedni.
30. cica45 (válaszként erre: 29. - Gaboka78)
febr. 22. 18:53

Szia!

Nekem is van myomám már kettő is január óta, igaz nekem nem érinti a méh belső felületét mert kifelé nő. Feltételezem nekem a császár miatt is lehet, bár az 14 éveel ezelőtt volt.

45 éves vagyok 5 hónappal ezelőtt 0,52 volt az AMH, 13,6 FSH. Most február közepén 0,33 AMH, 14,5 FSH. Az állapotom romlik, hiába tömöm magamba a sok vitamint: Omega3, Q10, E vitamin -ezeket szedtem december óta kitartóan. C D vitamint amúgy is szedtem.

A vérvétel után kezdtem el szedni a DHEA-t, azért vártam vele addig, hogy lássam a változást ha van a következő ciklusban. Kisebb adagokban kezdtem el szedni, hogy szoktassam a szervezetem a plusz hormonokhoz. Lassan emelem a dózist. A 21. ciklus napi hormonvizsgálatnál már kellene hogy látszon valami, az március 5-én lesz. Majd tájékoztatlak a pozitív és a negatív eredményekről is ha gondolod. Te olvastál utánna vagy orvos ajánlotta?

febr. 19. 11:05
Sziasztok! Tudtok nekem segíteni? Azt mondják hogy korai petefészek kimerülésem van, alacsony amh-m, és legutóbb 3. napi vérvételkor 22,2 lett az FSH-m. Hallottam a DHEA kapszuláról, hogy lejjebb viszi az FSH-t. Akkor is lehet szedni, hogyha az embernek van myomája? Köszönöm a segítséget.
28. cica45
febr. 16. 17:20

Sziasztok!

Régen jártatok már erre, de azért megkérdezem, hátha valaki bekukkant.

Ma jött meg a DHEA-s eredményem 45 éves vagyok 1,74 az eredményem.A referencia érték 1,1-9,5

Szerintetek szedhetem a napi 1db 100 mg-os kapszulát?

2014. nov. 29. 16:42

Sziasztok!


Érdekelnének még tapasztalatok,ha vannak :)

Én még nem szedtem,de sajnos nekem is korai petefészekkimerülést diagnosztizáltak 4 éve, akkor lombikkal sikerült a baba,most spontán kistesóra gyúrunk.

26. rytee
2014. jún. 16. 20:03

Sziasztok!

Márciusban magas lett az fsh-lh arányom (háromszorosa a normál értéknek) és alacsony az amh (0,1). Orvos javaslatára elkezdtem szedni a dhea-t és még abban a ciklusban teherbe is estem :-) Úgyhogy én merem azt mondani, hogy van, akin segített a dhea. Így viszont maradt egy bontatlan 100 darabos dhea-m (creation's garden). Amennyiben valakit érdekelne, privátban jelentkezzen és megbeszélhetjük a részleteket.

Kitartás Mindenkinek és drukkolok!

További szép napot! Sziasztok

25. galamb76 (válaszként erre: 24. - EEDDOO)
2014. máj. 10. 14:43
Drukkolok nagyon,biztos sikerülni fog!:-)
24. EEDDOO
2014. máj. 10. 06:54
Következő ciklus elején újra FSH mérés, és ha megint 20 alatt van, akkor megpróbálunk egy stimulációt :)
23. galamb76 (válaszként erre: 22. - EEDDOO)
2014. máj. 7. 22:08
Szorítok neked!Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd:-)
22. EEDDOO (válaszként erre: 21. - Galamb76)
2014. máj. 7. 15:59

Pénteken megyek vissza a dokihoz :)


Majd ő megmondja, hogyan tovább

21. galamb76 (válaszként erre: 20. - EEDDOO)
2014. máj. 6. 21:59
Örülök neki,hogy ilyen jó eredmények születtek:-)A TSH lehet,hogy egy kicsit magas mert nekem 1 körül mondták,hogy jó de gondolom orvosa válogatja.Most hogyan tovább?
20. EEDDOO (válaszként erre: 19. - Galamb76)
2014. máj. 6. 17:49

Megjött az eredmény :)


FSH 17,5

LH 5,3


TSh 2,02

T3 5,8

thyroxin 18,9


Prolaktin 339

Oestradiol 260

testosteron 2,8


DHEA-szulfát 16,9



Én sikernek könyvelem el (Utoljára 52-58-as FSH-t néztek hormonpótló mellett) Majd meglátjuk mit mond a doki :)

19. galamb76 (válaszként erre: 18. - EEDDOO)
2014. ápr. 23. 16:32
Drukkolok neked!Majd ird meg az eredményt:-)
18. EEDDOO (válaszként erre: 17. - Galamb76)
2014. ápr. 23. 15:59

Ez már azért elég jó eredmény :)


Gratulálok hozzá!


Nemsokára én is megyek hormonvizsgálatra, majd meglátjuk mit mutat :)

17. galamb76 (válaszként erre: 11. - EEDDOO)
2014. ápr. 23. 12:11

Szia!

4 havi DHEA és 3 havi Inofolic után a 33-as FSH-m lement 9,8-ra. Úgyhogy kitartás szerintem segíteni fog neked is:-)

16. rytee (válaszként erre: 15. - EEDDOO)
2014. ápr. 19. 22:19

Szia EEDDOO!

Köszönöm szépen, hogy írtál.

15. EEDDOO (válaszként erre: 14. - Rytee)
2014. ápr. 19. 08:25

Szia rytee!


Én a DHEA mellé hormonpótlót is szedek, ami rendben tartja a ciklusomat, mert az enyém sajnos már régen felborult, így nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de még nem olvastam ilyet, hogy valakinek felborította volna a ciklusát

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook