Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Sanddorn Egg-Nogg recept

Sanddorn Egg-Nogg recept

A Sanddorn Egg-Nogg hozzávalói:
20 cl tej
2 cl homoktövisszirup
1 tojássárgája


A Sanddorn Egg-Nogg elkészítési módja:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tejet, a szirupot és a tojássárgáját. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A sanddorn egg-nogg elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook