Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Roston sült rozmaringos halfilé recept

Roston sült rozmaringos halfilé recept

A Roston sült rozmaringos halfilé hozzávalói:
0,5 kg halfilé (hekk vagy pangasus)
1 citrom
apróra vágott rozmaring
só, bors
kb 3 ek. olíva olaj


A Roston sült rozmaringos halfilé elkészítési módja:
A halfilék mindkét oldalát meghintjük sóval és borssal.A citrom levét rácsavarjuk. Megszórjuk a rozmaringgal,majd olíva olajjal csorgatjuk meg. A halszeleteket sütőpapírba tekerjük. 200 fokos sütőben kb 20-25 percig sütjük. Izlés szerinti körettel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A roston sült rozmaringos halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook