Rosszullét, ájulás, amikor sokat kell álldogálni nagy tömegben, egy iskolai ünnepségen - szerinted normális? (tudásbázis)
Hú,mennyi ájulásos témád van már..
Nálunk még az általánosban volt egy lány,aki nagyon ájulós volt.Mindegy volt hogy kül- vagy beltéri volt az esemény,milyen hőfök volt,mindenki tudta hogy ő ájulni fog.(még most is emlékszem egyszer a színpadon milyet koppant :S nem lett volna szabad szélre állítani,félig leesett a lépcsőn)
Nem találtak náli semmi rendelleneset,kis vékonyka,gyenge fizikumu lány még ma is.A szülei persze nagyon aggódtak,minden porcikáját kivizsgáltatták,de semmi..
"Hazi orvost nem lincselik meg ezert."
Óhohohóóóó...dehogyis nem!Pont a fórumokon...
Amúgy kösz a felvilágosítást.Majdnem hülyén haltam meg...:)
Egy ilyen dumáért a háziorvost meglincselik...:P
Hm...Lám milyen jó,hogy vannak ilyen fórumok,mint a Hoxa!:DDD
Korzeti orvosodat kerd meg,hogy fektessen be a korhazba egy mindenre kiterjedo vizsgalatra.Ott majd megallapitjak mi a bajod.Varjuk majd a valaszodat.
Addig is vigyazz magadra.
Forumom biztos nem kapja meg.Azok az emberek,akik mindig a betegseg tuneteivel foglalkoznak,azok ezt szeretnek elerni.Az oda figyelest.Ha nem ezt akarja elerni,akkor meg csak ez erdekli.Mas temahoz nem tud hozza szolni.
Tovabbi szep napot Neked.
Lehet,hogy így van,de az is lehet,hogy nem.
Már a sokadik témája ez a fórumon és a szavazások között is.
Rajtam kívűl már más is megjegyzést tett erre.
Szerintem ezektől a feltett kérdésektől még nem fog több odafigyelést,törődést,szeretetet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Vérvételkor rosszullét.
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?