Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Rossz munkahely klub

Rossz munkahely (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

2. b6c82a1307 (válaszként erre: 1. - B6c82a1307)
2011. márc. 9. 11:32

Lassan fél éve dolgozom itt, ez egy valutapénztár. Az elején nem is volt semmi baj. Persze mondtákk a kolleganők, hogy hogyan találtam meg ezt a helyet, mert ennél ostobább népség nem létezik, mint akik itt as főnökök. Hozzáteszem dolgoztam ez előtt valutapénztárban az ottani tulaj sem magyar volt, hanem arab (az itteni is az), de vele mind a mai napig nahyon jól kijövök. Onnan azért jöttem el, mert a főiskolán szakmai gyakorlatot kellett teljesítenem, és mikor a várva vár munkalehetőség felkínálása a gyakorlati helyemen elmaradt, kénytelen voltam visszaülni pénztárba. Nyáron a volt főnökömnél kisegítettem, de ahogy közeledett a szeptember és az iskolakezdés újra, egy olyan helyet kellett találnom, ami állandó. A volt főnököm ajánlotta ezt a helyet, viszont ő sem tudta azt, hogy itt mi vár rám.

Az a kisebbik gond, hogy az állítólagos üzletvezető (akiről nemrégiben derült ki, hogy nem az, csak annak mondja magát) a főnökömnek képezeli magát, mert nyakkendőben és öltönyben ül itt mellettem egész nap. Talán jártatok már valutapénztárban így nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ez egy kb. 10 nm-es helység. De ok, üljön itt... végülis ez mmég jól is elsülhet, akár jóban is lehettünk volna. Kb másfél hónapja voltam itt, mikor úgy istenigazából el kezdett kóstolgatni... kezdőtött azzal, hogy lassú vagyok. Soha nem mértem le, hogy mennyi idő alatt váltok pénzt, de szerintem ha valakinek a keze között naponta több millió forint megy át, akkor megengedett az is, hogy esetleg lassú legfyen. Ja, mert ha elszámolnám magam, azt ugye nekem kell(ene) megfizetnem. Egy összegben. Próbáltam több lehetőséghez folyamodni: elsőkörben visszadumáltam neki, ami nem tetszett, részint mert nő vagyok, részint mert általában nekem volt igazam, és ezt ő - mint főnök - nem viselte el. Ilyenkor mindig azt mondja hogy neki mi mindenhez van joga! Ó igen, a jog... Aztán próbáltam úgy csinálni, hogy nem veszek róla tudomást, ami elég hosszan ment is, de kb. 2 hete azért mert unatkozik (mert ugye valljuk be állati uncsi egész nap a számítógép előtt ülni, és különböző híroldalakat olvasni, az alkalmazottal meg nem beszélni, mert már szinte alig beszélünk a köszönésen kívül) elkezdett hangosan(!) énekelni. Valamelyik nap odáig jutottam, hogy gondoltam benevezem a Csillag születik-be, csak nem találtam meg, hogy lehet-e még rá jelentkezést leadni. Szegénykém amilyen ostoba még el is menne! Aztán a tegnap események mindent vittek: bejött egy nő, aki lejárt valutát hozott be és tök normálisan megkérdezte, hogy ha itt nem, de hol lehet beváltani? Szó szót követett, majd a okostojás főnököm beleszólt, hogy itt beváltják két üzlettel lejjebb. Ez hazugság, és ezt meg is mondtam neki, mire ő: hogy tudja, de őt idegesíti az ügyfél!!!! És ha ilyen kérésekkel jön be, akkor nyugodtan küldjem csak tovább. Mondom neki, hogy ha nem szóltál volna bele, akkor elmondhattam volna, hogy ténylegesen hol váltják be a lejárt valutát. Mire megint jött azzal, hogy neki joga van beleszólni. De ezer és ezer ilyen történetet mesélhetnék még, a hangos telefonjairól a szexmániájáról, arról hogy hogyan NE legyünk egymáshoz a kolleganővel kollegiálisak stb.-stb. És akkor arról még egy szót sem szóltam, hogy ugye meg van győződve róla, hogy rengeteget fizet!

Nos, csak ennyit akartam leírni, ha esetleg van valakinek valamilyen ötlete, hogy mit lehet(ne) tennem, akkor szóljatok.


Köszi előre is.

2011. márc. 9. 11:06

Sziasztok,

lassan úgy érzem nem bírom tovább, de aztán rájövök bírnom kell, mert jelen pillanatban semmi más lehetőségem nincse, mint egy ilyen rossz munkahelyi légkört szagoljak...

Erről szeretnék veletek beszélgetni, és várom azoknak a hozzászólását, akik hasonló cipőben járnak, mint én.


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook