Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Küllikki én a magam részéről örülök,hogy raktál fel képet,jó igy hogy ha beszélünk tudok arcot is hozzákötni:-)
Egyébbként én is at hittem,hogy nincs a vádlimon zsír,és onnan nem tud lemenni,de rá kellett jönnöm,hogy mégis.Úgyhogy a sonka vékonyodni fog.:-)
Raktam fel másikat, az se sokkal jobb, mivel lentről fényképezett a drágám, és NINCS ekkora tokám. :(
2007-es, azóta nem látszok ki a törpe mögül.
Egyébként is vagy beszélek, vagy pislogok közben, mert 10-15 percig mozdulatlanul állni, amíg elkészül a kép, nem tudok. :(
Videót meg én nem tudok csinálni.
Kiegészítjük egymást. :p
Ugy alltal oda, mint aki kivegzoosztag elott van :-)
Igy nem csoda, hogy nem keszul jo kep rolad :-)
Közkívánatra raktam fel egész alakos képet. (Ennyit a fotósomról, úgy kellett rajta javítani, evvan.)
Záros határideig megtekinthető, aztán borzalmasan letörlöm.
Rólam soha nem készül jó fénykép, a rosszakat pedig törlöm, aztán mindenki csodálkozik, hogy nincs rólam fénykép. :(
Holnaptol arany eletem lesz :-)
Orias grizgombocleves
Orias majgombocleves
Orias husgombocleves :-))))))
Mar nagyon hianyoltam a zacskos leveseket :-)
A 3 felebol van vagy osszesen 30 csomag... kitart amig hazamegyek :-P
Raadasul jutalomkent vettem magamnak rostit is. 25dkg az 240-270 kaloria attol fuggoen melyiket eszem. Mar alig varom hogy holnap legyen :-)
Ebedre rösti mustaros csirkevel, vacsorara grizgombocleves.
A kaloriakat be fogom tartani (1200-at terveztem, mert akkor az aprobb szamolasi hibakal egyutt meg mindig 1500 alatt lesz), a ch meg le van ejtve :-P
Nem tudom mekkora vagy.
Testmagassag, testsuly?
Értem
És kevesebbet kell enni ezekből az ételekből mint normálisan a diéta előtt?
Ugyanannak a tipusnak kell lennie.
Minden nap reggel gyumolcs.
Husnapon deltol minden etkezesednek husnak kell lennie (hus, sajt, tojas), ugyanigy a tobbi napon is.
Tizorai nem kotelezo, a gyumolcs reggeli utan legyen legalabb 2-3 ora szunet az ebedig. Uzsonna sem kotelezo, de jobban jarsz ha deltol 3 kisebb etkezest csinalsz mintha 2 nagyot.
Szia
Különböző oldalokon eztazt látom pl: Ugyanannak kell lennie az ebédnek meg a vacsinak is?
Tízórai és az uzsonna kötelező?
Ugyanannyit lehet enni pl:fehérje napon húsból mint a diéta előtt?
Rendben.
A gyakorlatokat beirom a tornagyakorlatok naploba.
Kezdd el csinalni oket
Az a bajom nekem is :-(
Egyenlore meg keresem a megfelelo gyakorlatokat ra.
Sulyzod (0.5, max 1 kilos) van otthon?
Gumiszalag? Nagymeretu, tornazashoz valo gumilabda?
Most is kezd abban lenni ;-)
Kriszta, holnapra ki fogok neked talalni valami (szamomra) elvezetes buntitornat :-)
Nálad nem lehet tudni Ria ,egyszer csak beindulsz és ledobsz 10 kilót.
Lehet még abból 105.
Ha nem akkor csak nézed ahogy esszük:-)))
Arra rafaragsz Kriszta :-)
105 felett nem sutizhetek es nem ugy tunik, hogy elerem husvetig :-(
Mindjárt megnézem a naplódban és nyelek egyet-kettőt.
Gumicukor,meg megyes süti...aztán csoda hogy kívánós az ember...:-)