Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Nem értem, nem értem: akár eszek rendesen, akár zabálok, mint a gyesznó, akár nem eszik semmit egy hétig:
úgy áll fixen a súlyom megint a bűvös 93,6 kg-nál, hogy csak na.
SE le, se föl. Bár utóbbinak örülök, azért tele a bocskorom, hogy kemény koplalás-torna-vízhajtás kombóval lemegy 1-2 kg, aztán simán vissza, pedig nem változtatok semmin.
Múltkor mikor két pofára zabbantottam a lelki egészségemért, akkor viszont nem ugrott feljebb.
Mivel digimérleg, nem ragadhatott be a mutató.
Nem hiszem el, hogy mindig vannak ilyen r... k.... súlyhatáraim, amit iszonyat kemény, két-három hónapos munkával tudok átlépni VÉGLEGESEN, és akkor három kilónként jön a következő.
Akkor a súlyom cövekel, és megint kezdhetem előlről.
A két ilyen "bűvös pont" között szinte játszi könnyedén tudok leadni kilókat, egy kis odafigyeléssel, tornával, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
De egy jóleső mély levegővétel, és hopp: már fel is ment a súlyom ezekre a pontokra, ahonnan nem lehet lemászni.
A következő ilyen a 89 kg, ha azt elérném, az már biztos lenne, csak addig bírjam ki fél lábon.
ÁÁÁÁÁ, hogy nekem semmi sem úgy megy, ahogy kéne!!!
Két lábon járó cáfolata vagyok minden egyes orvosi könyvnek, az anyagcserétől kezdve a belgyógyászatig, fogászatig, minden dogma megcáfolására alkalmas a szervezetem.
:(((
Testet és fejet is szeretnék cserélni, ha lehet, akkor rögtön egy esztétikusra mindkettőt.
Meg agyat és idegrendszert, de talán lelket is.
Rajtam már csak a reinkarnáció segít! :o
Egy fél fokkal macerásabb:
Ha egész brokkolit veszek, akkor a száráról a fás részeket, és a kemény héjat levágom, a többit felkockázom. A rózsák felét is, a másik felét, lehetőleg a szebbeket félreteszem.
Puhára főzöm leveskockával (fél kilóhoz egy kocka, egy fokhagyma), kis borssal, ha van akkor szerecsendióval (hangulatjavító:D).
Ha puha, beleteszem a fokhagymát és leturmixolom. Azért ilyenkor, mert sokkal intenzívebb marad az íze, ha kevesebb ideig főzöm. Aztán belerakom a maradék brokkolirózsát, és együtt még 5-10 percig főzöm. Csak hogy jobban nézzen ki, és "legyen mit rágni."
A kis darabok hamar megfőnek, és nem megy veszendőbe a nagy szára sem, amit mocsok módon rásóznak az emberre a boltban.
:)
Reszemrol tegnap is 9-9-6-6-10, ma 9-9-6-6-15 ferde hasizom volt, de az a 9 darab vegulis 18, plusz en a labamat is emelem kozben (terd-konyok erintessel).
Ez meg nem is volt durva, de utanna meg az 5x20 egyenes :-D
Lehet, hogy kenytelen leszek en is venni egyet, bar nekem meg merleg sosem mukodott zsir%-ra :-(
Még sohasem ettem brokkolit,el sem tudom képzelni milyen az íze.
A multkor Ria amikor kaptam büntinek 100 ferdehasizmot bele akartam halni mire megcsináltam.Nagyon nehéz volt,a sima hasat nem gond megcsinálnom.
Csökkent a zsírszázalékom egy%-kal,az előbb pattantam a mérlegre,persze csak úgy kíváncsiságból.
?
Megfozom a brokkolit 2 leveskockaval + fokhagymaval es leturmixolom, nem? ;-)
fincsi lehet :-)
Amikor atallok a kaloriaszamolasra ki fogom probalni
Kaptam brokkolit, egy kilót, úgyhogy holnap a híres, extrafinom brokkoli krémlevesem fogom főzni.
Mivel csak brokkolit, 1 leveskockát, 2 fokhagymát és vizet teszek bele, se tejfölt, se mást: extra-extra diétás kaja lesz belőle, talán 300 kcal az egész hatalmas fazék leves.
Forrón és sűrűn! Nyami-nyami-nyami!!!
:))))))))))
Holnap extra jó napom lesz.
Kipróbálom, hogy extrudált kölest lehet-e beletenni, vagy marad a pirított kenyérkocka a nagyevőimnek. Meg persze egy pici tejföl, sajt a tetejére, mert férfiember úgy eszi. (Meg egy kis pirított sonkával, ha épp akad a hűtőben.)
Ez az egyik kedvenc vendégváró kajám, mert mi csajok esszük diétásan, felturbózzuk a hímegyedeknek, és nem kell kétfelé főzni, de magába is annyira finom, hogy nem csorog a nyálunk. :D
Akkor jo :-)
Erdekes... tegnap a hatgepen a 3-4-3-3 sorozat utan mar csak 6-ot tudtam csinalni a vegen 5 helyett.
Ma ugyanezt a sorozatot ismeteltem es 10 sikerult a vegen :-)
Ferde haspresnel tegnap a 9-9-6-6-vegen a 8 helyett 10, ma 15 sikerult :-)
Arra, hogy
- Miert neztem meg azt a forumot
- Miert mentem az illeto adatlapjara
- Miert neztem bele a naplojaba
marhara nem tudok valaszolni. Sejtelmem sincs :-)
Veletlenul talaltam meg... Valamelyik forumot megnyitottam az ajanlatok kozul, ott valakinek az adatlapjara bementem, onnan a naplojaba es ott lattam egy sirkovet poenos felirattal. A sirkovon rajta volt a weboldal cime ahol csinalta.
Csak a vegen a sirko helyett visszaszamlalo lett belole :-D
Tök jó!
Hogy Te miket tudsz!
Egyebkent lattatok, hogy a fogyiversenyes naploba beraktam egy visszaszamlalot? :-)
Tiszta poen :-DDDD
Izomlaz nincs, fájdalom van.
Emiatt a hatizomgyakorlatokat ma ismetlem.
Unatkozok :-)
Neki kellene allni tornazni :-D
Egy lebojtkura 4-7 nap.
Az mar er valamit, de egy 1 napos viznap semmit.
Riám,tudom én azt jól,hogy egy hős vagyok,de nem akkora hogy kibírjak 4 napot leveken....
Habár annak idején csináltam a neera kúrát 4 napig...Na de most nem hiszem,hogy kibírnám.
Maradok a seggemen-bocsika a kifejezésért-heti 1 gyüminapnál.Valakinek kell ennie helyetted is gyümiket :-)
Csinalhatsz egy 4 napos lebojtkurat ha akarsz tisztitasra, de nem viznapot. :-)
A lebojtkuranal figyelj, hogy meglegyen a gyumolcs es zoldseglevekbol a 800-1000 kaloria.
A megfelelo gyumolcs es zoldseglevekbol, gyogyteakbol osszeallitott lebojtkura tobbet tisztit mint egy viznap es kevesbe terheli le a szervezetedet.
A kura ideje alatt 3x10 perc crosstrainer naponta. A tobbi tornat ne csinald.
Olyan jó,hogy vagytok nekem Lányok!
Megszoktam fogadni a tanácsotokat!Igazából csak azért gondoltam a víznapra merthogy itt van a tavasz,legalábbis jödögél és jó lenne egy kicsit méregteleníteni.Nem véletlenül van kitalálva-gondolom én-még a Bibliában is a böjtölési időszak....
Havonta max 5-6 gyumolcs es 1 viznap.
Ha tul sokszor nem eszel le fog blokkolni a szervezeted.