Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
szerintem zoldsegnek szamit.
Alkat kerdese.
En peldaul hus nelkul faradt vagyok es erotlen.
Csak hussal viszont porgok es fogyok mint az orult :-)
Nos mivel mar piszkaltatok, igy felraktam par fotot magamrol.
2 kepen a jelenlegi farmeromban vagyok, a masik ketton a tavalyi utolso normalis nadragomban (a legnagyobb az egy megkotos, a bemutatottnal meg vagy 10 centivel bovebb nadrag volt)
igen fogyok! de nem csak ezért, sztem jó néha ha nem eszik sok hust az ember
Jut eszembe van itthon hajdinám,azt melyik napon ehetem?
OK :-)
Ha jol erzed magad es fogysz akkor minden rendben :-)
gyümölcs, zöldség hegyek!köles, árpa, hajdina,rozs, rizs, buza, zab stb a lényege! imádom oket!csak hust nem, minden más vitamin bennem van!
már a t.köm ki van a teával :) egész délután azt vedeltem. köszönöm a bíztatást :) most már akkor nem rontom el, mindjárt vége a napnak :)
Ez nem igazan jo modszer :-(
Lehet, hogy fogysz tole, de kozben fontos vitaminoktol is megfosztod magad :-(
Ez igaz:)Én akkor folyadéknapot tartottam,mert ittam teát is...Természetesen cukor nélkül:)Csak vízen tuti nem bírnám ki
30nál azt hittem leszakad a karom, és ropogtak a vállaim!:D de jol esett! imádom!
én diétázom, se kenyér, se krumpli! most 2 napja hust se eszem, max egy halat egy héten! mert a jod az jo! 4 után nem eszem! ez a diétám! cukrot már évek ota nem teszek a kávémba, édességet meg egyenesen utálom!kariig szeretnék még egy tizest ledobni!
Csinalj magadnak gyumolcsteat citromlevel
A folyadeknap es a viznap nem ugyanaz.
Rendben, akkor a mai tema az integetoizom tornaztatasa.
Gyakorlatsorok:
1. het (kell hozza fittnesz labda vagy szek es gumiszalag):
1. gyakorlat
-Ha van fittneszlabda akkor azon, ha nincs akkor szeken egyenes hattal ulve a szalagot vallszelessegben megfogod.
- Karok a fej felett kinyujtva
- Ebbol a poziciobol vallra huzas, amig a ket karod nincs oldalt egyenesen kinyujtva majd vissza.
- A mozdulatokat lassan csinald, nem kapkodva.
Szeriaszam az elso hetre 5x10
2. gyakorlat
- az elozo gyakorlattal megegyezo kiindulas.
- Karokat vizszintesen tartod, gumiszalag feszul.
- Egyik karodat behajlitod, majd kiegyenesited, utanna a masikkal ugyanezt.
- A mozdulat itt is lassu legyen, erezd ahogy feszul a karod.
Szeriaszam az elso heten 5x10.
Elvegzese minden este :-)
Ha a szalag tul gyenge (vagy te vagy tul eros) es az 5x10-et meg tudod csinalni pihenes vagy izomfaradtsag nelkul, akkor hasznalj erosebb szalagot vagy vedd duplan.
NE ADD FEL!!!!! :) Gondolj az eredményre!
Lehet,h.nem szabad,de én ittam a folyadéknapon tejet...Nekem úgy is csökkent a súlyom...
Nem azért szenvedtél egész nap, hogy most egy pillanat tönkretedd az eredményt....majd holnap állj rá a mérlegre :) én víznap után mindig könnyebb voltam egy kilóval :D
egy kis tejet megengedett? az telit!
Jaj, valaki mondjon valamit, hogy így a víznapom végén mér ne essek neki a hűtőnek :((( sz.rul megy ma:(
Én arányosan vagyok kövér....szóval mindennel van probléma :(
Na azért annyira nem zsíros a fenekem :D :D
igen megcsináltam jelentem! :D
Egyebkent lassuk a mai temat....
Kinek van problemaja az "integeto" izmaival (felkar hatso resze)
Meghajtalak mint Singer a varrogepet ;-)
Mai tornaadagoddal vegeztel? ;-)
Svajcban nincs tejfol, legalabbis ami hasonlo van az pont elegge mas ahhoz, hogy ne legyen vele finom a magyar kaja.
Tejföllel csináltam múltkor,de most csak kefír volt itthon...
További ajánlott fórumok: