Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Mivel elveszett visszahozom
Akkor a jelenlegi csapat(ok)
1. Dagik ;-)
Kriszta71: -10 kg, celsuly 76
Yvottka: - 8 kg, celsuly 62
RIA: -12. 5 kg, celsuly 100
2. Girnyok ;-)
Krisztacska28: -2, 8 kg, celsuly 57
Ki akar meg benevezni? Ujoncok?
Csak ha akartok :-)
Fenykepek es videok Svajcrol, motorosturakrol, motorokrol es sok lokott duma :-D
Azert nem semmi :-)
A topik meg nincs 2 oras es mar a 4. oldalon tart :-D Latszik, hogy csak nök vannak benne :-DDDDD
En most ellenoriztem
www.ria-ch.hu
Sajnos az a bor viszonylag vastag marad, de legalabb feloltozve jobb lesz.
Nalam az volt a gond, hogy mivel a farmerom (de foleg a motorosnadrag) leszoritotta a hasam, igy combvonalban elkezdett begyulladni a borom.
Ha 89-es szuletesu vagy mint a nicked, akkor valoszinu. De az a borfelulet ami nagyon szet van szakadozva mar nem valoszinu :-(
Mindenkeppen kell kremezni es a fogyast allitsd be heti max 2 kilora. Ennyit meg fog tudni kovetni a borod.
Kenytelen voltam :-)
Egyebkent a ket unnep kozott megyek megint ellenorzesre a sebeszemhez megnezni, hogy a mostani fogyasnal a tobbi borom ossze fog-e tudni menni vagy sem.
Reszemrol jelenleg a gyomromon is es a hatamon is van 1-1 par "mellem" (laza A-B kosaras meretben) az igazi D kosaras mellett :-P
Melyseges elpirulassal be kell vallanom, hogy ebben mar egy plasztikai mutet is benne van :-(
Mivel 26 kilot fogytam es annak a legnagyobb resze a hasamrol ment le, igy le kellett vagatnom a bort mert combkozepig logott (eredetileg leginkabb hasra hiztam)
Ezt is csinalni fogjuk a 2.-3. hettol.
Aki edzettebb vagy nem tul nehez az persze mar most is csinalhatja :-)
Nekem pl meg nem birja a konyokom (tul nagy a s*** a gravitacios hatas :-D )
Na sziasztok!
Megjöttem én is:-)
Az integetőizomra még a következő gyakorlat is jó (Rubint Rékától tudom, egyébként neki nagyon jók a kazijai, csak ajánlani tudom)Tehát: szék vagy ágy szélén megtámaszkodsz tenyérrel úgy hogy a kézfejek feléd legyenek fordítva. A lábad derékszögben legyen behajlítva és kb fél méterre legyen a szék vagy ágy végétől, amíg kényelmes, majd le és fel ereszkedsz. Remélem ismerős. :)
És az új kazi, alig várom hogy letöltsem.
Ha valaki nem szeretné egy kis paródai :D