Részt vesz valaki a TÁMOPOS nyelvtanfolyamon? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Ha már megkötötte a szerződést, és befizette a pénzt, akkor nem tud átmenni máshová :( lehívták rá a keretet szerintem.
Itt mindig lehet látni, hogy hol mikor vannak a tanfolyamok, és mennyi hely van rá!
én még pénzt sem fizettem be, de a pályázaton megkaptam a keretet. Ismerősék fognak majd indítani, mert x helyet kiszórtak rájuk. Nyilván, én hozzájuk megyek majd. Nekem egyenlőre azt mondták, h március körül indul a dolog. Most folynak a megbeszélések ez ügyben azt tudom.
Ha gondolod, és nem jön be addig a másik suli, írj privit, és sztem jöhetsz ide.
Amúgy sztem már az is szerencse, h nyelvsulihoz tudtál jelentkezni. A legtöbb ismerősöm, aki próbálkozott, mindenhol azt a választ kapta, h beteltek a helyek, akkora az érdeklődés iránta. (valószínűleg nálatok is ez áll a háttérben. Túl sokan jelentkeztetek, és foylamatosan indítják a képzést. A suli meg a sokat akart a szarka csapdájába esett... most meg nem győzi, amit bevállalt.)
Holnap kezdek :D
És nekem csak 1800 volt a 100 óra.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sűrűn veszel részt a rákszűréseken?
- Férjem nem vesz részt semmiben!
- Milyen nyereményjátékokban vesztek részt?
- Segítség! Bő féléven belül használható angol nyelvtudásra kellene szert tennem.Mit ajánlotok? A nyelvtanfolyamokról nem sok jót hallottam...
- Vettél már részt intenzív nyelvtanfolyamon? Ha igen milyen szintű tudásod lett? Érdemes elkezdeni?
- Veszprémben a Cserhát lakótelepen vett már részt valaki "Akciós Nyelvtanfolyamon"? Bevált valakinek?