Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Újdonsült férj a feleségnek:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, szeretném, ha tudomásul vennéd a heti programomat, amin nem szeretnék változtatni csak azért, mert házas lettem. Hétfőn este gyúrni járunk a haverokkal,kedden este bowlingozni szoktunk, szerdán zenés helyre megyünk szigorúan csak férfitársasággal, csütörtökön póker a rendőr barátaimmal, pénteken pedig leugrunk mi, srácok, egy kis sörözésre, tudod, megbeszéljük, mi történt a héten. Szombaton mindig anyámékhoz megyünk, vasárnap pedig meccset nézni jön hozzánk a Döme, a Pici, meg a Lacipaca.
Mire a feleség:
- Drágám, a világért sem akarom felborítani a kialakult életrendedet. Engedd meg, hogy én is elmondjam az én heti programomat, ez sokkal egyszerűbb, hamar meg fogod jegyezni. Én minden este 8-kor kefélek ..... aztán vagy itt vagy, vagy nem!
Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak talál az út mellett 1 méter előnyt.
"Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka." - gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt.
"Hát ez király! Ha kerget e róka már 3 méter előnyöm lesz"-gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.
"Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben." Ezt is felveszi. Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, neki támasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy sem akar beférni az ajton, mire felkiált:
- Vazzeg! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
Mire gondolsz?:))
Munkaeszközzel... Ez jó... Hát, én sem:)))))))))