Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Ők a Besenyő család!:DDDD
(Egyszer, amikor a nyelvész szigorlatra készültem, azt álmodtam, hogy jöttek a besenyők, olyanok voltak, mint a bogarak, és Sanyika megette mindet. Na, azóta ő a Besenyő Sándor:DDDD)
Mámmer' rokonok!:)))
A fekete macs kutyásított vegamacs volt, összeverekedtek a kutyával a kajáért:))))
Keverékek. A nagyi fajtiszta sárga tacsi, a kicsik (5 évesek...) közül 1nek van csak tacsi formája, a másik kettő nagy dög:DDDD
Mindegyik fekete, fehér mellénnyel!:)
Hozzám is jöhetne:)
Mondjuk amit tényleg nagyon szeretnék: erdő mellett lakni (idáig OK), 8 kutya (csak 5 van), rengeteg macsek, és lovak, kecske, stb. Meg szeretnék egy házimalacot, de nem levágni, hanem csak úgy:)))) Végülis helye lenne:)))) Majd kunyizok a szomszédból, ha fial a disznójuk:))))
Pláne a 158 cm-el :DDDD
Elolvastam a cikket,hát elég fura,én azt mondom szerintem mindenből lehet enni csak keveset és este már nem enni,de tornát mindenképp ajánlok.
Én is azt akarok:P
Ja, amúgy itt vagyok, ne hiányoljatok!:))))
Ha otthon laknék biztos hoznék el belőle,ott legalább van kert..
Nem szoktam,általában 50-53kg vagyok,ha jön a combra zsírocska akkor tornázom.De azért megkuksizom mit írnak.
óóó bárcsak közelebb lennél, szívesen átadnánk belőlük:)) legalább a kicsiket.....
Más: szoktál fogyózni? találtam ugyanis egy cikket, ami nekem gyanús....nehéz elképzelni hogy ezzel fogynánk, de ezt írják.... [link]