Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Simán én se nagyon iszom,inkább forró csoki :) de ha tejfölös kaja van akkor végem van....párom épp főzni készül és sok sok tejföl lesz benne mert amugy imádom :D
amugy nem szeretem a tejet van hogy sokáig nem is iszom, de most valahogy nagyon megkivántam
ez jóóóóóóóóóóóóóó
na csá csajok, megyek macskázni...:) anyukámnál van egy kéthetes bevándorló :D Megnézem.
Tejes dologtol általában én is rohanok :)
maga sztár?
nem, megasztár:DDDD
már jobban voltam, erre ettem egy danettet meg egy kis tejet és megint szaladtam
lehet hogy nem is virus, hanem a tejtől van, multkor is ezután jött épp elő és közben nem volt bajom, de igaz hogy semmit nem is ettem szinte, csak tea volt meg egy kis rizs
Lehetsz Megasztár :DDDDDDDDDD
Mi????? aztán mit kezdjek a csillaggal he? :DD
Semmit:) 10 után jár 1 csillag :DDDD
Csakhát így fogyni...... de legalább boldog vagy :o)
fogyok mint a csik:)
asszem tagnap láttam először 83at a mérlegemen, ma meg láttam már a 82őt is:)
csillagot:))) 5 csillag egy cica, öt cica egy virág, öt virág meg egy feketepont:)))
Pályázol pirospontra? :DDD mi újság?
hol volt hol nem volt...:))))
Helló!
Ó hát köszi :) ha összejön az öt mit kapunk? :DDD
Reggelt, CSajok!:)
Na, ezt szeretem, amikor rövid ,tömör mondatokat kell visszaolvasni, nem pedig regényeket...
Egy-egy pirospont mindenkinek kiosztva:)
na nekem fellőtték a pizsit:(((merültem:D
jó csevejt, jo éjt:D
Küldöt még egyet,de normál témáról :)
Azt olvastam, de azóta!:)
Ó már mekkora munka :DDDD
most lapozzunk vissza ennyit?:D
Tényleg, Csigusz, a rendőröddel kapcs. van változás?
brrrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrrrrrfrrrrrrrrrrrrrrprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:DDDDDDDD