Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Angyalt akarok:))) Vagy egy szorosan ölelő férfikart:))))
Elmegyek a postára, feladok 2 levelet-legalább annyival kevesebb papír lesz az asztalomon!
Hát, nem tudom. De azon csak nem sértődik meg, hogy küzdünk a háj ellen!:))))
Hol van eddit? remélem nem sértődött meg amiért tegnap tornázni mentünk :-O
Amúgy tényleg besz*rás ez a kutya, elkezdtem pizzát eeni, már megint itt pislog:)))
Áááá. Kéne egy angyal, aki jön, ha kérem, és segít:)
Szerintem menj majd dokihoz,biztos ami biztos.
Azért az már sok lenne a jóból, de nem bánnám, ha most a kezei közé kapna egy masszőr:D
azóta nem volt többször, ugyhogy mensi után fogok majd elmenni hozzá, sztem csak túl hevesek voltunk
Most jól esne,akár 3 óra hossza is :D
Nem baj,majd belejövünk :)) egy 2 órás masszázst én is eltudnék képzelni :))
Eddit: hulahoppot játékboltban tudsz venni, én is ott vettem!
Ja, amúgy egész jól esett:))) Bár lehet, hogy eleinte "csak" nyújtani kéne, merő egy görcs az összes izmom. Azt meséltem, hogy amikor a strandon úszni kezdtem, az első pár mozdulatnál majdnem sikítottam, annyira fájt:S
Ha lenne pénzem, keresnék egy csontkovácsot vagy egy thai masszőrt (már ne a masszőr legyen thai, hanem a masszázs:DDDD)
Erre vágyom már mióta.... Utána biztos sokkal energikusabb lennék!
Fú, tegnap úgy elaludtam, mint akit leütöttek:)))
Tudnék még most is aludni, kíváncsi lennék, hogy hány óra alvás után mondanám azt, hogy most kipihentem magam.
Ma nincs kedvem semmit sem csinálni, pedig annyi mindent kéne! Csak folyton a feladatok, ezt kell, azt kell:S
Zsuzsa, elfelejtettem kérdezni: voltál dokinál? Mit mondott?
Ok :)
Jó éjt!holnap ismét torna :D
a hűtő nem érdekli őket,de pontosan tudják hogy melyik konyhaszekrény ajtó nyílik,ahol a kajájuk van :DDD
Elaludt a kutya:)))
Megyek zuhanyozni, aztán eszek még:)))
Jó éjt!
:))) Ilyen nálunk is volt még a macsekokkal:))) Meg amikor kinyitom a hűtőt, hirtelen az összes állat felébred:)))
Ja, a nagyszájú Mária mellett:))))
Besz*rás ez a kutya, a feneke van felém, de a szeme sarkából engem les:DDDD
Rafinált :) ma a nagyobb macsekom aludt,nagyon fáradt volt,de hallotta megyek a konyha felé,arra fordította a fejét de a szeme csukva volt :DDD
Már lefeküdt, de azért errefelé pislog, elkezdek-e megint enni!:))))
Ott figyelnél a Blikk elején :DD
Ja,akkor marad a nézés :)
Bekerülnék a helyi hírekbe, hogy a hülye bridzsitdzsónsz unatkozott:)))))
Már megevett egy negyed pizzát! Csak végtelen a gyomra.