Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Nekem már napok óta nincs energiám :(
A cigihiányos fejfájáson már túl vagyok (először a fejem fájt, aztán a mellkasom (tüdőm?), most elvileg a tüneteken lassan túl vagyok)
Viszont nem bírom ezt a sötétet, a nyirkos időt, a hideget...
ne is!!! lehet friss levegő kellene mint nekem is :/ de lehet a nem cigizéstől,ez majd elmúlik.
Akkor sem gyújtok rá!!!!!:))) (Csak most este kezdett el fájni a fejem, de mitől?)
Azonnal tessék a régi lenni :))
Veszek be C vitamint, mert fáj a fejem:S
Ja, álmos vagyok, nem cigizek; lehet, hogy ezért!:) Vagy csak olyan rég írtam, hogy kedvesebbnek gondoltok, mint amilyen vagyok:PPPP
Ok,az jó hogy tudtuk mi van veled,csak valahogy máshogy írsz,mintha nem te lennél :) a jelszóváltás az csak neked kedvez,bár nekünk is :)
Már ettem!:)
Miért olvasná? Nem olyan érdekesek!:) Meg nem is hinném, hogy érdekli! De ha ennyire aggódsz, megváltoztatom a jelszót. Oks?
(Amúgy meg direkt azért adtam meg neki, hogy írjon, hogy vagyok, csak a netem sz*r)
Ühüm ▼ :)) de téged nem zavar hogy a privijeidet olvassa és esetleg épp róla írok? :)
Kicsit elbambultam:)))) Ettem banánt is, meg fogok is, mert még 1db van itthon, de amúgy szokás szerint lángost ettem, jó fokhagymásat!:)
A pasimat tuti, hogy nem érdeklik a női dolgok!:))) Ilyen szempontból nagyon pasis, nem bírja a lelkizést meg a hasonlókat, úgyhogy nyugi!:) Ha lenne valami stratégiai játék az oldalon, akkor esetleg használná a regemet! De így tuti nem!:)))
Nyugi, csajszi!♪▼ ◄ Ilyeneket csakis én tudok, nem?:)))))
Nekem aztán mindegy,lényeg hogy Bella írjon :DD
Mit ettél? én most banánt eszek,épp a macsek akarja elcsórni :DD
Jaj, úgy teleettem magam, hogy szúrkál a mellkasom:P
Ha megváltoztatom a jelszót, megnyugodtok, te meg eddit?:)
ÁÁÁÁ, egész idáig a bt-szal sz*rakodtam:S Újratelepítettem a gépet, ezt meg nem, és nem műxik:S Ha sikerül, küldöm!:)
Dehogy rögtön,csak ha ráérsz.
Ja, hogy most rögtön? Akkor pár perc türelmet!
Okés, teszek fel a gépre, és küldök! (Bár őt elfelejtettem megkérni, hogy fotózzon:P Az kimaradt)
Viszont nekem nem volt netem!:)
Na lépek....
És szerintem te nem Bella voltál...
Sziasztok!