Rémesen unom a párom! (beszélgetés)
KÖSZÖNÖM!!!
Nagyon okos és boldog mindenki -úgy tűnjik- ha ilyen sokan megszólnak!
Szívesen odaadom "ezt a főnyereményt"!!!
Ez így volt/van..én is nehezen szabadultam....és egyébként (nem bántásból írom) de az ilyen típusú férfiaktól nem lehet másképp "megszabadulni, csak amit te is írtál, hogy "bunkónak, gorombának" kell lenni vele. másképp nem ért a szép szóból... :o(
sajnos....
Mert már nincs lelkierőm! És ne magadból indulj ki -külsőleg-, hogy neked még egy tutyimutyit is meg kell becsülnöd, mert csúnya vagy esetleg!
Nagyon meglepődnél, ha látnál minket még az is lehet, hogy azt mondanád ma hagyjam ott (eddig aki látott minket ezt mondat!) szóval ne személyeskedj, ha nem muszáj!!!
Szerintem akkor is tutyimutyi volt amikor összejöttél vele. Valami célod volt vele,
ezért tűrtél. Nem jött össze, most unod.
Egyed a levest amit főztél.
Hagyd ott! Olyan nincs, hogy nem lehet. Mi az, hogy bizonytalan vagy? Azok után, amit leírtál, nem hiszem, hogy bármin gondolkodnod kellene. pénz meg egyéb dolgok miatt ne maradj vele, nem leszel boldog. Biztosan nehezebb lesz, le kell mondani egy két dologról, de megoldható. Mutasd meg a világnak és legfőképpen magadnak, hogy a jég hátán is megélsz, egyedül. Ennyi.
Kedves kommentelők, azért hátrább a agarakkal, nem ismerjük Secretly teljes történetét, így nem kellene ennyire keményen ítélkezni róla. Honnan tudjátok mi van a háttérben? Mi van, ha l. a fickó a ő nevére vett fel hitelt, esetleg simán tartozik neki. Vagy, ha rávette, hogy adja fel a saját egzisztenciáját vagy más módon függ tőle, ami nem feltétlenül teljesen az ő hibája. Könnyű egy meleg szoba kényelméből fikázni a másikat a helyzet ismerete nélkül. Secretly segítséget vár, azért írt ide, ti meg fikázzátok. Nem szép dolog. Én is azt mondom, hogy lépjen, a pénzért ne maradjon mellette, de megnézném, hogy a nagy hanggal fikázók közül ki lépné meg, ha teszem azt össze kellene költöznie két idegennel, eladni a kocsit, vagy ilyesmi. persze, most mind azt mondjátok, hogy én igen, de megnézném, hányan tennétek meg valójában.
fél évembe telt mire levakartam... komoly meló megszabadulni egy ilyentől. XD emiatt érzem át a helyzetét a fórumindítónak.. én arrogáns, lekezelő, bunkó stb stb voltam.. sőt dühömben minden férfit féregnek tartottam akkor :D na bumm.. elmúlt.
TE is jól tetted. mi már tanultunk a hibánkból
ÉN tudom drága. az hogy más az indulataitól nem lát az orráig se az az ő dolga...
átérzem a helyzetét ilyen fa..hoz nekem is volt "szerencsém" annyi különbséggel hogy én neki is megmondtam hogy mekkora barom XD és le is léptem. :)
Ez volt az előző topikja amit indított:
"Mindig sikerül elélvezned egy együttlét során?
Volt olyan akit annyira nem kívánsz, hogy akármit tesz nem jó?"
Ezek után NO COMMENT...
de nem ugyanazt jelenti az anyagi összefüggés, mint az eltartás..
az teljesen más...
Hm...sok minden lehet...DE! Mindenkit jellemez, hogyan beszél, nyilatkozok a párjáról.
Nem támadlak, én is mindig próbálom megnézni a dolgokat más szemszögből is...de itt nem megy.
Lehet csak kiakadt.
Valamennyire átérzem a helyzetét.
Igazad van nem szabad egy másik embert megalázni.
De tudjátok az élet csak azt adja neki vissza amit ő adott másnak. Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!