Rejtett telefonszám (beszélgetés)
próbáltam:-(
neked is nokia van?
:-)
iszonyat idegesítő!!!
az előző telcsim tudott ilyet,hogy letiltom csak nem szerette a vizet és 3hónap után bemondta az unalmast:-(
ez egy céges kaki,de lehet új számot fogok kérni és így minden gondom megoldódik!
Csak ha ki írja a számát akkor tudod tiltani....mond h adja meg:)mer szeretnéd néha felhívni:)....ki írod ide...és mi meg felváltva rácsörgünk:)...meg fogja unni egy életre:)
Jóóó csak vicc....talán a telefontársaság tudja tiltani...
Az én telefonomon le lehet tiltani a rejtett számot! Samsung Corbym van, a hívásnaplóban van egy olyan lehetőség, hogy "Tiltólistára".
Ha nem tudod letiltani, akkor meg szerintem menj be oda ahol vetted a telefont és mondd nekik, hogy csinálják meg! : )
Sziasztok!
rejtett számról zaklat valaki,mit tehetek?nem tudom letiltani a magán számot?régen samsungom volt és le lehetett,de most egy nokiám van korlátozási jelszót kér ,de nem tudom mi az:-)
kérlek ha tudsz segíts!
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Mi a Google telefonszáma?
- Megkérdezésem nélkül a boltban, ahol dolgozom a munkáltató kirakta a nevem és a telefonszámomat a bolt ajtajára
- Email címet szeretnék váltani, gmailesre. Mindenképpen kell telefonszámot megadni?