Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reduce Fat Fast fórum

Reduce Fat Fast (beszélgetés)

1 2 3
2009. márc. 22. 13:36
Normális étkezés, kocogás. Fiatalodsz, vékonyodsz, izmosodsz. Imádom az életem azóta.
46. megryan (válaszként erre: 41. - Nőci1)
2009. márc. 22. 13:34
Kizárólag a pénztárcád lesz karcsúbb tőle.
2009. márc. 22. 13:33
Nincs varázspirula, hogy fekszünk az ágyon, zabálunk és bogyókat szedünk, és ettől lefogyunk, én ezt már megtanultam. Gondoljátok át... vagy még nem jártátok végig a lépcsőt.
44. Nőci1 (válaszként erre: 42. - Zebracsikó)
2009. márc. 22. 13:31
Értem tehát le fogyott a 90.napossal és utána eladta magát reklámban! Nem semmi ,de én is erre gyanakodtam!Akkor nem hatásos??Sajnálom....
2009. márc. 22. 13:30
amit láttam, hogy egy 120 kg-os nő 4 hónap alatt ezzel 11 kg-ot fogyott. Ez nem eredmény, ilyen súlynál egy hónap alatt lemegy ennyi, ha kicsit diétázol és napi egyszer sétálsz. Kamu az egész.
2009. márc. 22. 13:29

kidobott pénz.

Az egyik ismerősöm is szerepelt a reklámjában, gyorsan személyesen is megkerestem, érdemes-e szedni ezt, de lebeszélt. Ő a 90napossal fogyott sokat, aztán valaki megtalálta, hogy szerepeljen a reklámban, és "dicsőítse" az ő tablettájukat.

41. Nőci1
2009. márc. 22. 13:27
Top Shop megy a tv-ben minden nap.Nagyon sok siker sztorit mutatnak,sokan le fogytak.Valaki rendelt már? Van valami eredmény,vagy csak megint kidobott pénz ,mint minden fogyokúrás bogyónál? Annyira nagyon őszintén mondja,ismert moddel nő! Hogy ő is evvel tartja karban magát(Reduce Fat Fast).
2009. márc. 18. 21:04
Sziasztok.én most vettem meg ezt az rff-et 4 napja eszem és nekem nagyon jo egyáltalán nem vagyok éhes tole!ugy,hogy várom az eredményt hogy mennyi majd le de mellette tornázom meg felüléseket csinálok.én nem a mellékelt étrendet csinálom hanem a 90 naposat!majd irok még ha mennek lefelé a kilok!sziasztok!!!!
2009. márc. 17. 11:45

Sziasztok!

Próbáljátok ki a a Bio Tech L-Carnitin 500 mg pezsgőtablettát.1230.-/20db.

Kb.1-2 hónap mulva kezdődik el a látványos fogyás.

Déli ebéd után kell meginni, és du. 17h után már csak gyümölcsöt vagy zöldséget lehet enni.

Természetesen vigyázni kell a kalória bevitelre is!!Heti 3-4 alkalommal torna kb20-30 perc.

Nekem nagyon bejött,leadtam 3-4 hónap alatt 10kg-t. Neten meglehet nézni, hogy hol található Boi Tech bolt az országban!

2009. márc. 1. 11:55
Helló! Eddig azt hittem,hogy én vagyok a kivétel ami erősíti a szabályt.Az előttem levő üzenetekből azonban kiderül, hogy egyáltalán nem. Én is beugrottam a rff-nek. Rá is dumáltak mindjárt 4 hónapi adagra, azzal, hogy így kb. 5.000,- Ft-ot megspórolok. Végül is ugyanúgy jártam mint malomtamas. Nemhogy mentek volna a kilók, hanem jöttek. Sajnos én a térd és csípőportézisek miatt eléggé korlátozottan tudok tornázni, de nem adom fel. Ami nekem bejött az a 90 napos fogyókúra és mellette szedem a szűztea+c.l.a kapszulát. Tökéletesen elveszi a étvágyat. Próbáljátok ki. Ahol én lakom ott a 40 db-os csomag 1800,- ft-ba kerül. Ez 20 napra elég. Csak délelőtt és délután veszek be belőle.
2009. febr. 17. 11:17

Nem hiszek ezekbe a termékekbe, én is sok mindent kipróbáltam, nem sok sikerrel.

Naponta 1 órát edzek, (főleg kardió), szaunázok,reggelit-vacsorát kiváltottam táplálék- kiegészítővel, 3 hónap alatt 10 kg fogytam.Szépen formálódik a testem, feszes a bőröm, eltünt a narancs, pedig már nem vagyok 20 éves.

Csak mozgással és diétával lehet eredmény elérni.

36. Ymanie
2009. jan. 26. 10:00
szerintem is nagy kamu a tabletta.négy hónap alatt többet is lehet fogyni 10-12 kilónál,és még ez a kapszula se kell.tapasztalatból mondom.
35. 1eb84e4bad (válaszként erre: 34. - Samu49)
2009. jan. 7. 10:39
:-)) cool
34. samu49
2008. okt. 13. 13:30
Bármit is írjatok,használ ez a szer csak jól kell tudni használni.Fogod a kapszulákat és egy füves területen jól szét kell szórni.A szétszórt tablettákat akurátusan megkeressük,majd felszedve visszatesszük a dobozba.Ezt naponta többször megismételve tuti hatása lessz.Jó edzést hozzá.
33. belle
2008. júl. 21. 11:23
Sziasztok! Van egy doboz rff kapszulám eladó! Ha valakit érdekel írjon privit! Megeggyezünk!
32. foszi2
2008. márc. 15. 06:41

Sziasztok!

Tegnap orvosnál voltam a férjemmel, és ameddig vártam a rendelőben, találtam egy prosit, amit ma meg is néztem az interneten.

állítólag van valami új kapszula vagy tabletta, amit ha jól sejtek orvos ír fel.De ennél többet nem sikerült kiderítrenem róla.

Valaki tud valamit erről a dologról?

Köszi előre is.

2008. márc. 14. 11:50
sziasztok.én is vettem magamnak ilyen tablettát de csak azóta szedem amióta rendszeresen járok edzeni és odafigyelek arra h miket eszem.én fogytam 2-3kg de most nem tudom eldönteni h a tabletta miatt vagy azért mert vigyázom arra h mit eszem?véleményem szerint a tabletta is segit ha nem is olyan sokat...én mindig étkezés előtt egy fél órával veszem be,és mellette járok 1 hétem 3-szor aerobikra
2008. jan. 28. 19:11
Soha nem hittem a csodaszerekben, reklám fogás nem más. MOZGÁS MOZGÁS MOZGÁS!!!!
2007. dec. 6. 22:39

Sziasztok! Nyáron sikeresen lefogytam a "90 napos" fogyókúrával 103kg-ról 96kg-ra , ez tartós fogyásnak tünt,gondoltam megismétlem(mert 85kg-ig le szeretnék fogyni),de mielőtt nekikezdtem volna az újabb 90 napnak,láttam a tv-ben ezt a csodaszert,gondoltam kipróbálom.Mi történhet!,olyan igaznak tűnt a reklámfilm,elmentem a forgalmazó boltjába,megkérdeztem őket,mi a véleményük,ők is azt tanácsolták,vegyek egyszerre többet,nehogy elfogyjon ez a sikeres fogyasztószer.Vettem kettőt,elkezdtem a szedését,hatására visszajött öt kiló,úgyhogy abba kellett hagynom.Szerintem ez a szer nem más , mint apróra tört tea kapszulába rakva.Sajna a vásárlás után olvastam el ezt a fórumot.Ha valaki szeretne lefogyni,ajánlom saját jó tapasztalataim alapján a 90 napos fogyókúrát,(ha a keresőbe beíod,megtalálod),egy kis áldozat vállalása mellett meg lehet csinálni.

Erről a szerről mindenkit lebeszélnék,persze ha ki akarja valaki próbálni a kapszulás teát , tegye,de ettől fogyni nem fog,az biztos.

28. Roni24
2007. dec. 2. 00:15

Hááát, már én is majdnem emeltem a telefont, hogy megrendeljem!

Gusztustalan, hogy ilyen gerinctelenül és pofátlanul átb...zák az embereket, pláne, hogy vannak akik még jó pénzért alá is támasztják a hazugságokat!!!

2007. nov. 21. 09:04
A fogyáshoz diétát kell szedni és aerobot. Ezeket megkerülni nem lehet.
26. zupo (válaszként erre: 25. - Nusikeleti)
2007. okt. 13. 19:44
Nem a barátnőm, csak egy régi osztálytársam volt az illető és akkor kezdett fogyni, mikor az RFF mellett elkezdett diétázni is.
25. nusikeleti (válaszként erre: 24. - Zupo)
2007. okt. 12. 09:09
Szia már csak arra lenék kíváncsi hogy a barátnőd akkor mitől fogyott le??? lehet hogy nem is ettől ??? Találkoztál azóta vele sikerült neki lefogyni ??? Nagyon aggaszt hogy ennyi pénzt kiadtam és eredménye nem lessz..
24. zupo (válaszként erre: 23. - Nusikeleti)
2007. okt. 10. 13:00

lásd 7. hozzászólás

Azóta nem szedem

23. nusikeleti (válaszként erre: 4. - Zupo)
2007. okt. 2. 09:13
Szia én csak arra lenék kíváncsi most mióta szeded ezt a kapszulát?? és van-e már eredmény ? én most kezdem el és félek hogy semmit nem fog érni.Csak a pénz tárcám lessz vékonyabb..
22. Reenee
2007. aug. 30. 12:36

Én évekkel ezelőtt már rájöttem, vagyis olvastam, hogy nincsenek csodaszerek.

Ettől függetlenül vettem 3 hónapon keresztül a Metabolt, súlyomból kifolyolag dupla adagot szedtem,de semmi eredménye nem volt...

Azóta ilyen dolgokra nem költök pénzt....

21. magdolna23 (válaszként erre: 1. - Zupo)
2007. aug. 28. 15:39

Szia én is megrendeltem, de minnek teljesen feleslegesen ne hogy megrendeld mert szart nem ér.

Már bocsika a kifejezésért

20. magdolna23 (válaszként erre: 7. - Zupo)
2007. aug. 28. 15:36

Szia Magdi vagyok sajna én is megrendeltem ezt a kapszulát.

sajna elkeseredve olvasom a tapasztalataidat. Én is lyen sok pénzt adtam ki érte. félek hogy nekem sem fog hatni mert hiába szedem akkor is annyit tudnák enni mintegy ló. És a másik az hogy mivel nagy a súlyom vizesek a lábaim de ebben sem látok változást hgy most szedem a dilibogyót.Ugyan úgy vizes vagyok. Ugy hogy már nemis várok semmi változást a súlyommal kapcsolatban ha ezt a gyógyszert szedem.

2007. aug. 23. 10:27

Még jó, hogy a rendelés előtt olvastalak titeket.

Tényleg olyan szép ez a reklám :(

A gerinces dologra csak annyit, hogy a nagypapa vett magának és azt mondja, hogy neki bejött, nem fáj azóta a háta, sőt kapál.

2007. aug. 19. 14:55
Nem vettétek még észre, hogy mindig csak a sz.r árút reklámozzák? A jó dolgokat sosem. Vagy pl.-ul ott van a hát-ez segít, Csollány Szilveszterrel. A minap olvastam, hogy le van szegényedve, sztem úgy gondolta, hogy elvállalok egy kis reklámot és már meg is oldódtak az anyagi gondjaim. Minden sz.r áruból reklámot csinálnak, hogy a zsebünkből kivegyék azt a kis pénzt, hogy az Ővékbe vándoroljon. ÚÚÚtálom a reklámokat!!!!!!!!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook