Reduce Fat Fast (beszélgetés)
kidobott pénz.
Az egyik ismerősöm is szerepelt a reklámjában, gyorsan személyesen is megkerestem, érdemes-e szedni ezt, de lebeszélt. Ő a 90napossal fogyott sokat, aztán valaki megtalálta, hogy szerepeljen a reklámban, és "dicsőítse" az ő tablettájukat.
Sziasztok!
Próbáljátok ki a a Bio Tech L-Carnitin 500 mg pezsgőtablettát.1230.-/20db.
Kb.1-2 hónap mulva kezdődik el a látványos fogyás.
Déli ebéd után kell meginni, és du. 17h után már csak gyümölcsöt vagy zöldséget lehet enni.
Természetesen vigyázni kell a kalória bevitelre is!!Heti 3-4 alkalommal torna kb20-30 perc.
Nekem nagyon bejött,leadtam 3-4 hónap alatt 10kg-t. Neten meglehet nézni, hogy hol található Boi Tech bolt az országban!
Nem hiszek ezekbe a termékekbe, én is sok mindent kipróbáltam, nem sok sikerrel.
Naponta 1 órát edzek, (főleg kardió), szaunázok,reggelit-vacsorát kiváltottam táplálék- kiegészítővel, 3 hónap alatt 10 kg fogytam.Szépen formálódik a testem, feszes a bőröm, eltünt a narancs, pedig már nem vagyok 20 éves.
Csak mozgással és diétával lehet eredmény elérni.
Sziasztok!
Tegnap orvosnál voltam a férjemmel, és ameddig vártam a rendelőben, találtam egy prosit, amit ma meg is néztem az interneten.
állítólag van valami új kapszula vagy tabletta, amit ha jól sejtek orvos ír fel.De ennél többet nem sikerült kiderítrenem róla.
Valaki tud valamit erről a dologról?
Köszi előre is.
Sziasztok! Nyáron sikeresen lefogytam a "90 napos" fogyókúrával 103kg-ról 96kg-ra , ez tartós fogyásnak tünt,gondoltam megismétlem(mert 85kg-ig le szeretnék fogyni),de mielőtt nekikezdtem volna az újabb 90 napnak,láttam a tv-ben ezt a csodaszert,gondoltam kipróbálom.Mi történhet!,olyan igaznak tűnt a reklámfilm,elmentem a forgalmazó boltjába,megkérdeztem őket,mi a véleményük,ők is azt tanácsolták,vegyek egyszerre többet,nehogy elfogyjon ez a sikeres fogyasztószer.Vettem kettőt,elkezdtem a szedését,hatására visszajött öt kiló,úgyhogy abba kellett hagynom.Szerintem ez a szer nem más , mint apróra tört tea kapszulába rakva.Sajna a vásárlás után olvastam el ezt a fórumot.Ha valaki szeretne lefogyni,ajánlom saját jó tapasztalataim alapján a 90 napos fogyókúrát,(ha a keresőbe beíod,megtalálod),egy kis áldozat vállalása mellett meg lehet csinálni.
Erről a szerről mindenkit lebeszélnék,persze ha ki akarja valaki próbálni a kapszulás teát , tegye,de ettől fogyni nem fog,az biztos.
Hááát, már én is majdnem emeltem a telefont, hogy megrendeljem!
Gusztustalan, hogy ilyen gerinctelenül és pofátlanul átb...zák az embereket, pláne, hogy vannak akik még jó pénzért alá is támasztják a hazugságokat!!!
lásd 7. hozzászólás
Azóta nem szedem
Én évekkel ezelőtt már rájöttem, vagyis olvastam, hogy nincsenek csodaszerek.
Ettől függetlenül vettem 3 hónapon keresztül a Metabolt, súlyomból kifolyolag dupla adagot szedtem,de semmi eredménye nem volt...
Azóta ilyen dolgokra nem költök pénzt....
Szia én is megrendeltem, de minnek teljesen feleslegesen ne hogy megrendeld mert szart nem ér.
Már bocsika a kifejezésért
Szia Magdi vagyok sajna én is megrendeltem ezt a kapszulát.
sajna elkeseredve olvasom a tapasztalataidat. Én is lyen sok pénzt adtam ki érte. félek hogy nekem sem fog hatni mert hiába szedem akkor is annyit tudnák enni mintegy ló. És a másik az hogy mivel nagy a súlyom vizesek a lábaim de ebben sem látok változást hgy most szedem a dilibogyót.Ugyan úgy vizes vagyok. Ugy hogy már nemis várok semmi változást a súlyommal kapcsolatban ha ezt a gyógyszert szedem.
Még jó, hogy a rendelés előtt olvastalak titeket.
Tényleg olyan szép ez a reklám :(
A gerinces dologra csak annyit, hogy a nagypapa vett magának és azt mondja, hogy neki bejött, nem fáj azóta a háta, sőt kapál.
További ajánlott fórumok:
- XLS Calorie Reducer tabletta
- Reduce Far Fast fogyasztó tabletta.Hatásos, vagy csak a pénem fogyhat tőle?
- XL S Calorie Reduce zsírmegkötő
- Menyibe kerül a xls calorie reducer?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Miskolcon hol kapható Reduce Weight?