Randi előtt mennyire várható el? (beszélgetés)
Mindenki nyugodjon meg (bár én is kíváncsi vagyok):-)))
Ha ilyen sokáig tart az első randi, akkor remélhetőleg tartalmas. A pasi megjelent, téma van és még ki tudja...
A legjobbakat kívánom én is!
Mi lett?
Vagy még korai vagyok?
Ha írt,csak röviden,akkor fenn akarja tartani a feszültséged.Ez természetes.Azt jelzi,h adja az unottat akár,de várja,jobb benyomást akar rád tenni,akár tudatalatt is.
A nők,sajnos alacsonyabb önbizalommal rendelkeznek.Aki ráír a másikra,hogy várja nagyon,az elveszíti ezt a játszmát,mert a randi is a vadászat része.Ott,a helyszínen lesz lehetőségetek elmondani egymásnak,hogy vártátok,mellesleg a végkimenetel dönti el,hogy mit fogtok mondani a végén összegzésként.
Fogadd el,hogy vannak nők,akik olyan szinten meg akarnak feleni másoknak,hogy hazudozni is képesek,akár,csak jobb színben tűnjenek fel,jobbnak tűnhessenek másoknál,mert annyira alacsony az önbecsülésük,hogy már ettől jobban érzik magukat.
Az,hogy előtte elmondjátok egymásnak,hogy várjátok a randit,akkor esik meg inkább,amikor már jobban ismeritek egymást,mélyebb érzelmi hangvételű témákról is beszéltetek mindketten,egynél több alkalommal.
Nyugodj meg,minden rendben lesz,mert tudod magadról,hogy jó csaj vagy!Ez randitól teljesen függetlenül így is marad. ;)
Fiatal párkapcsolati tanácsadó vagyok.
Szerelmeseknél szerintem, így van jól. Van akik meg olyanok, mint a székely házaspár.
"A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyjuk érdeklődik: - Te szeretsz engem? - Persze. - Csak mert sosem mondod. - Egyszer mondtam, majd ha változik, szólok."
Inkább arra reagáltam, hogy azt írtátok miért kellene keresse, majd randin beszélgetnek.
Hálistennek engem mindig nagyon kerestek, folyamatosan, de valahogy fel sem merült bennem, hogy nem fognak keresni, ez olyan természetes folyamat volt.
"néha-néha ír valamit, de terjedelmesebb chatelésre nem jut ideje"
De írt, nem?
Mit szeretnél vele terjedelmesebben chatelni?
Minek kérdezze?
A másik fél azt hiheti -és joggal-, hogy annyira kapaszkodik, hogy megfojtja :(
Megbeszélték, hogy hol, mikor... ennyi bizalmat kell adni egymásnak, hogy nem kérdezzük, hogy "de biztos"? :)
Mindenki más.. Nem mindenki egyforma, van aki nem szeret annyit írni .
Én nem kérdeznék rá, hogy aktuális - e..
A pasinak kellene felhoznia a témát, hogy várja stb.. Egy sziát dobhatsz rá, lehet felhozza, hogy mennyire várja, hogy lásson. 🙂 Vagy nem!
Nem tudom.. De ha írt a napokban, akkor ne fújd fel az ügyet!
Menj el a megbeszélt időpontra, ha nincs ott küld el a fenébe, aztán kész!
E hét szerdán volt megbeszélve, ma délutánra.
Tényleg megeshet, hogy túlgondoltam, azért köszönöm a válaszokat. :)
Mit szeretnél mit írjon?
Hiszen azért a randi, hogy ott beszélgessetek, ne a virtuális téren.
Valóban túl gondolod.
Ha 2020. március 27. este 21:30-ra beszéltétek meg a randit, akkor igen, elvárható, hogy keressen még előtte.
Viszont, ha szerdán este megbeszélitek, hogy csütörtökön 17:30-kor találkoztok, akkor miért kéne keresnie?
Max. azt várnám el, ha nem tud jönni, akkor értesítsen.
Szerintetek mennyire várható el a másiktól, hogyha randira hívott, akkor keressen előtte is?
Fixálva van az időpont, de addig nem igazán jelentkezik.. néha-néha ír valamit, de terjedelmesebb chatelésre nem jut ideje.
Nem kell a fél napot átírosgatni, meg megértem ha dolga van valakinek, csak szokatlan picit. Én gondolom túl?
További ajánlott fórumok:
- Születéskor várható életkor
- Alkohol, randi előtt?
- Mit tegyek, ha az első randi előtt egyáltalán nem elérhető az illető?
- Meg tudná valaki mondani, hogy a hasfalon keresztül történő Down-szűrésnek mikorra várható az eredménye? És mennyire biztos?
- 2.5 héttel a kiirt időpont előtt kezdtem el méhösszehuzodásokat érezni.Mikor várható a szülés ennek ismeretében?
- Randi előtt