Ránctalanító párna... (beszélgetés)
:D :D :D
Masszírozd! :) Vagy mégjobb! Masszíroztasd! :D
És végezz naponta 3-szor melltornát. :) Sokat fog javulni az állapota. :)
Igen, érdekel, mert minél öregebb leszek, úgy érzem annál nehezebben rúgja ki magát a bőröm. Mondjuk ez így természetes, nem?
Én úgy gondolom, hogy meg kell előzni a bajt, nem pedig akkor futkosni, mint a mérgezett egér, amikor már meg van. :)
Ezzel tisztában vagyok, de azért ez így picit túlzott "pánik" szerintem, hogy ennyiféle módszerbe kapaszkodik egyszerre valaki, aki amúgy enm ráncos.
Persze nem az én dolgom, ki-ki az érdeklődésének megfelelően... :)
De ennek a párnának akkor sincs értelme, csak ha háton fekszel rajta. Akkor pedig azért nincs értelme, mert egyenértékű bármilyen más párnával.
rákerestem, de elég kényelmetlennek tűnik, szóval még ha hatásos se használnám.
az már jobban érdekelne létezik-e olyan csodaszer, amitől a csüngő melleim hipp-hopp ismét a régi hetykék lesznek műtét nélkül, de attól félek ilyen nem létezik :D
Ezt mondtam én is; az egyetlen megoldás, ha csak háton fekszel.
Amúgy nem értem, írtad, hogy nem vagy ráncos, mégis több ránctalanító csodaszeres témát indítottál már. Fura, hogy ennyire érdekel, ha nem vagy ráncos.
Lányok! Figyeljetek rám egy kicsit. Hason alszotok? Én igen. Egyben igaza van annak, aki kitalálta, ha valóban működik a párna. Hiába kezeled magad ezekkel a cucokkal, ha az okot nem szünteted meg.
Feküdjetek hasra az ágyon, közben vegyetek egy tükröt a kezetekbe. És nézzétek meg Ti is, mennyire összegyűrődik a bőr az arcon!
Én azt hiszem, írok Koós Vikinek vagy Bojtor Mártának, és megkérdezem, hogy tényleg valós-e a véleményük azon a lapon.
Ránctalanító párnája (jó pénzért) csak balekoknak van. :(
Ránctalanító életmód (netán kozmetikussal segítve) mindenkinek lehet. :)
Nincsenek ráncaim. :D
Néha elalszom az arcom, mert csak hason tudok aludni, és bizony már nem olyan hamar simul ki ilyenkor a bőröm, mint tizenévesen.
Arra gondoltam, hogy megcsinálom magamnak. Tizedannyiból jön ki, van, aki segít a megvarrásában. Arról már több helyen is olvastam, hogy a párna huzatának selyemszaténból kell lennie. :) Ha szívok a tizedét szívom.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki használja-e már. :)
Az eladónak, forgalmazónak az a célja, hogy profitra tegyen szert. Minden olyan dolgot bevetnek, amitől valaki úgy érzi enélkül nem lehet élni, neki ilyen kell. Ügyes marketing és röpülnek a vevők.
Tudod ha a szikén és a bénító injekciókon kívül hatna más is, akkor minden híresség üde és friss, fiatal lenne.
De nem az. A genetika, a táplálkozás és az életvitel összetevője, ki milyen.
Sziasztok!
Valakinek van ilyen párnája? Ha igen, vélemény róla?
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Melyik a legjobb ránctalanitó krém?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Maxilift 2 perces ránctalanító szérum és Stem Cell Therapy hatása, vélemények...
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Melyik a leghatékonyabb ránctalanítók 35 fölött?