Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Rája fóruma (beszélgetés)
Figyu, Rája én egy szóval sem mondta soha, hogy nem tartalak agyzsibbasztónak, sőt, több alkalommal mondtam is neked. Viszont nekem így vagy jó, számomra színesíted a palettát, örülök, hogy olvashatlak és annak is, amikor teljesem kiég az agyam a hozzászólásodtól.
Azt mondjuk nem szeretem, amikor sértegetsz valakit, mert egyrészt olyanokat sértegetsz, akiket szintén szeretek, másrészt magasabb szintet várok el tőled.
Hát neeem? Úgy néz ki marad! :P
Hagyd a fenébe már, én sem foglalkozok vele!
Naaaa igen??:-) Te amúgy ez a Rája merre van? Mi a fuckot szivozik velem??:-D ha nem fejezi be igen le fogom alázni!:-D :-D
Tudom, pedig nem is ittál alkoholt!
Le kéne mennem a bálba hozzátok! Most lesz a kocsonyafesztivál ugye?
Hmm...ezt ne itt! Az akivel akkor beszéltem, mikor itt ültél a gép előtt! :)
Pfff:-D. Tegnap úgyis ko voltam,megértem magam kipihenni....:-D ki volt az áldozat??:-)
Ja, tényleg most örihari van. :D
Megszakadt tegnap a vonal, utána meg foglalt lettem. :P
De még mennyire romlott!:-D. De csak azért jön...haragszok rá úgyhogy örüljön nem kap némi gutalaxot is a kv-ba!!!!;-)
Már korán reggel romlott vagy! :P
cö cö kávézni megy mi? :D
Hi! Semmi extra most végeztem a takarítással! Csak vagyok! Várom a Sanyit jön kvzni:-)
Igen kedves rája! Én egy alkoholista romlott idegbeteg nő vagyok aki ráadásul még tudatlan bunkó is:-D
Köszi, tényleg jó sokan vagyunk.
Lányok, ne veszekedjetek már!
hát érdekeljen amikor nem írsz igazat
fanoli azt mondja nem ismer téged,és nem úgy van ahogy mondod
Ez volt a nyalizás mesterfoka. :)
Egy baj van: Mindegyik rajtad röhög, egyik sem szeret igazán, csak sajnál! :)
Köszi Rája :)) Még ha össze-vissza is írtad le a nevem :P :DD
téged,Panna,ori,gevi,fanoli,kriwy,cilumulici,tuxciucuscsillag,bnkirszta,globus,boszrokánylepke,szafy,vörösrózsa,álomcica
Te tudod.
Ebbe nekem nincs tapasztalatom.
További ajánlott fórumok: