Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rác burgonya hússal recept

Rác burgonya hússal recept

A Rác burgonya hússal hozzávalói:
80 dkg karaj vagy tarja
60 dkg főtt burgonya
2 fej vöröshagyma
25 dkg zöldpaprika
25 dkg paradicsom
1 kanál zsír
só ,pirospaprika,tejföl


A Rác burgonya hússal elkészítési módja:
A húst kis szeletekre vágjuk,sózzuk és hirtelen kisütjük a zsírban,a burgonyát hagymát paprikát paradicsomot karikára vágjuk,Az edényben amiben a hús sült beleterítjük a burgonya felét,rárakjuk a hús majd a hagyma,paprika és paradicsom felét és ezt megismételjük.A rétegeket kis sóval,pirospaprikával szórjuk meg.Tetejére bőven tejfölt locsolunk és a sütőben megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A rác burgonya hússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook