Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykaragu rizzsel recept

Pulykaragu rizzsel recept

Elkészítési idő 35 perc

A Pulykaragu rizzsel hozzávalói:
kb.30 dkg pulykamell
tejszín
kukorica,borsó
olaj
hagyma
fokhagyma

bors
bazsalikom
kakukkfű
liszt vagy keményítő


A Pulykaragu rizzsel elkészítési módja:
A húst apróra vágom(kocka vagy csík).A hagymát feldarabolom,és olajon megfonnyasztom.Hozzáadom a húst,kicsit lepirítom,míg kifehéredik.Megsózom,borsozom,majd kis vizet teszek hozzá,belereszelek 2-3 gerezd fokhagymát,bazsalikomot adok hozzá,hagyom lassan főni,míg megpuhul a hús.Hozzáadom a kakukkfüvet.megszórom egy kis liszttel,vagy hozzáadok egy kis vízben feloldott keményítőt,és hozzáadom a tejszínt.1-2 perc főzés után kész is. Rizzsel tálalom.

Ennek a kajának a népszerűbb neve nálunk PULYKATRUTYI......Mivel saját fejlesztésű,így a mennyiségek általában erősen változóak a hozzávalóknál,de egy kis érzéssel elkészíthető


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykaragu rizzsel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook