Pszichoterápia és egyéb pszichológiai könyvek, avagy, hogyan működik a vegetatív idegrendszer és a lélek. (beszélgetés)
Ismételten kellemes reggelt mindenkinek. Merre vagytok?
Jó reggelt Neked is Sleek.
Jó reggelt Sleek. Végül is jól van ez így...
Nem csak ez köt le :)
Sajnos a fórumot nem tudom módosítani újat meg nem akarok nyitni :)
Hát ezek nem éppen pszichológiával foglalkozó könyvek...
Vettem ma három könyvet az antikváriumban
David Baker- Adolf Galland a luftwaffe leghíresebb vadászpilótája
Kurt Rider -Hitler titkos fegyverei. Mítosz és valóság.
Földi Pál-U-boot sztori.
Német tengeralattjárók a világháborúkban
Elovastam, nagyon jó cikk!
Nem könyv, de egy nagyon jó cikk, a mai magyar valóságról:
[link]
Köszi, még nem olvastam, de majd utána nézek!
Jó reggelt :) Egyik ismerős mondta ami még neki tetszett az Jörg Müller:Szorongások feloldása Istennel találkozva
Jó reggelt, kellemes napot mindenkinek! Sleek, meg fogom nézni a könyvet, löszi az ötletet. Én most az "Élet a halál után" című könyvet szeretném beszerezni. Az "Eltávozók" című film megtekintése után felizgatta a fantáziámat.
Sziasztok én ma ezt kezdem el olvasni
J. F. COOPER
A VÖRÖS KALÓZ
James Fenimore Cooper: The Red Rover c. regényét
fordította és átdolgozta: Szinnai Tivadar
Jó reggelt, kellemes napot. Mai könyvajánlatom:
Pál Ferenc: A függőségtől az intimitásig.
Jó reggelt, kellemes napot mindenkinek. Elnézést, hogy kissé felszívódtam a hétvégére, de kalandos volt nagyon. Majd a naplómba leírom. Bocsánat, hogy nem jelentkeztem! Visszaolvasok.
Vannak olyan napok amikor szakmai dolgot kell olvasnom mert annyira hamar újítanak a gépeken és több milliós tételek
Pedig ez a fórum arról szól, hogy olvasgassunk pszichológiai támájú könyveket...
Neten olvasgattam csak szakmai dolgokat.
Oké? És mit olvastál Sleek?
Jó reggelt, kellemes napot mindenkinek. Tegnap nem volt időm olvasni. Ma sem lesz. elvonási tüneteim lesznek.:-)
Hallo szép estét.
Én du pizzát sütöttem maradt tegnapról még tészta.
Utána kicsit játszottam a gépen.
Most meg csináltam egy jó illó olajos fürdőt :)
Szia! Én most itt vagyok. Az utóbbi pár napban nem éreztem jól magam, de délután kibőgtem magam egy jó barátom vállán, és kis pihenés után most újra jól vagyok :)
Nagyon érdekesnek tűnnek a könyvek amiket ajánlasz, biztosan meglepem magam velük. :)
Jó reggelt. Sehol, senki? Hó!
"Egy kicsit magamnak szól ez a kiáltás. És mindannyiunknak. Hogy fölöslegesen félünk, szorongunk, vagyunk rosszkedvűek, depressziósak. Ismerek embert, aki egész életében félt - és nem jött be az, amitől félt! Hiába félt. Nem leélte - hanem lefélte az életét. Fölöslegesen.Hagyjuk, hogy a hétköznapi aggodalmak eluralják a lelkünket, s nem vesszük észre, hogy még a legnagyobb bajban is felvillan gyakran a fény. Elfelejtünk szeretni, elfelejtünk jónak lenni. Elfelejtünk örülni magának az életnek. Utólag jövünk rá, amikor már késő, hogy nem arra figyeltünk, amire kellett volna, és hogy észre sem vettük azokat a szép perceinket, vagy óráinkat, vagy napjainkat - csak amikor már késő. Utólag jövünk rá, hogy szeretnünk kellett volna egymást. Elfelejtjük örömnek tartani, hogy élünk s ver a szívünk - csak amikor már kezd szorítani a mellkasunk, és zsibbad a bal kezünk -, utólag döbbenünk rá, milyen áldás volt, hogy jó volt a szívünk.Magamnak is írtam ezt a mondatot: "Ne légy marha! Vedd észre, hogy mennyi öröm van benned és körülötted!" (Müller Péter)
Nagyon javaslom nektek Pál Ferenc: "A magánytól az összetartozásig című könyvét." Igaz, hogy Pál Ferenc pap, de semmi vallásos dolog nincs benne. Szimpla társkapcsolati pszichológia. Most olvasom. Lenyűgöz! Van még egy könyve: "A szorngástól az önbecsülésig." Az is jó volt.
De érdekel még a mezőgazdaság ,történelem is.
Szia igen szeretek túrázni.Bringával is meg csak sétálva
További ajánlott fórumok: