Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Nem-nem! 21. napon volt az ovum, nekem ma már a 31. napom van :) későn érő típus vagyok! :D (a ciklusom 30-31 napos egyébként)
semmi gond:) nincs miért haragudnom:)
:8Nagyon sajnálom,ne hari,csak emlékszem még én is irtam neked:)
volt egy halvány pozim, utána kézi vizsgálattal megállapitott 6 hetes terhesség, másnap UH-n is látszott. utána bevéreztem és elment.
ja, de bunkó vagyok. Szép napot mindenkinek.
valaki homályositson már fel, miért van az hogy kb félidőben fehér erős folyásom van? nem viszket, nem éget, nem okoz problémát. lehetséges hogy akkor van peteérésem???
Sorry a kérdésért de Aida neked nem sikerült???Neked volt kétséges pozi teszted nem???
Akkor végül is nem mára nem várod, hanem hétfőre. Az a 14. nap. Még teszteni sem érdemes, ha ez a 10.napod. 12 dpo előtt nem érdemes.
Ehhez sajna nem értek...bár értenék, lehet nekem is előbb sikerülne:)
Sziasztok! Én mára nem vártam/várom, nem is jött :) viszont "megjön" érzés van 4 napja, a hátam majd leszakadt, a cicieim fájnak és kőkemények :/ a hőm még csak 10 napja van fent, későn volt az ovum (21.nap) most várhatom a fejleményeket...
Itt vagyok én is :)Mensinek továbra sincs semmi jele nálam :) viszont már nincs az a mindjárt megjön érzés se...ez nem tudom jót vagy rosszat jelent e......
Én is itt vagyok! :) Menstruálgatok... Szóval megvagyok!
Voltam ma 3. napi hormonvérvételen, most az eredményt várom. :)
Halihó! :) Én már többször jártam itt ma, de sehol senki. Képzeld, tegnap este nem tudtam megcsinálni a szokásos felüléseimet, pedig tele voltam energiával. Azóta fáj a hasam, tudom, még korai, mert kb. 1 hét múlva kéne nem megjönnie, csak gondoltam, írok valamit :DD Veled mi újság?
Sziasztok Csajok!Nagyon eltűntetek. Valami info valakiről?
Szia!Köszi a választ!Igazából nem akarom hamis álmokban ringatni magam, csak felmerült bennem...Nem akarom, hogy megint annyira szarul legyek, mint tegnap. Mindenkinek szép napot! :)
Akkor lehet még korai volt.
Persze mindenki más és más. Nekem már 2 hete fájt, akkor a mellem, és nagyon kemény volt, mikor rászántam magam, hogy csinálok tesztet. Először nem is látszott, hogy pozitív lesz, aztán szép lassan megjelent egy halvány csík. Gyorsan felhívtam a férjemet, és mire befejeztük, addigra már nem is halvány volt, hanem erős.
De a tesztelés időpontjában én nem tudok segíteni, mert nekem nagyon össze-vissza van a ciklusom.
Hát nekem tuti hormonnal van gond mert abban az időben történik mindig a vetélés mikor a méhlepény veszi át a sárgatest hormon termelést... Ezt anno doki mondta...
Szia! Ne érts félre, remélem, nem fog megjönni, de ha mégis, a menzesz előtt/alatt teljesen normális 1-2 kiló plusz, mivel ilyenkor a szervezet egy csomó vizet visszatart. Én mindig másfél-2 kilóval több vagyok előtte és ha megjön, az elején, csak akkor megy le, amikor elmúlik. Hátha nálad baba miatt van, de már tényleg nem merek mondani semmit, mert vagy ünneprontónak vagy hitegetőnek fogok tűnni...
Ez sztem simán lehet peteérés. Sokan több napig is érzik. Nekem ilyen még nem volt sajnos. :(
Nekem majd leszakadnak és kőkemények. Ilyen még nem volt...regeltem a ciklus.hu-ra és ott azt írta, hogy 14-én várhatom a mensit. Szerintetek lehet, hogy a mai reggeli tesztelés korai volt?
nekem a fiaimnál csak annyi gond volt, hogy folyamatosan görcsöltem. kaptam rá mindent, és meg is maradtak. a dokim most mondta, hogy minden oké a hormonszintemmel, és ha valamit adna lehet többet ártanánk mintha nem szedném.
Sziasztok csajok! most álltam mérlegre.....1hét alatt 1 kilót híztam....mi van velem? március előtt meg 3 vagy 4 évig azon küszködtm, hogy rajtam ragadjon 3 kiló legalább.....
Nekem meg sose fáj a derekam, max. ha elalszom :D Ennyire mások vagyunk:)
Tényleg?Én nem szoktam ilyeneket érezni a derekam például nekem csak a mensi elötti napokban kezd el fájni...Addig nyugi van ,de most...:)
Akkor már értem, eddig miért nem éreztem ilyet. :)
Sokszor 35,9 épp, hogy 36,1 a testhőm.
Biztos most a torna hozta ki belőlem.
Egész ciklusban termelődik az ösztrogén, Pé után elkezd termelődni a progeszteron és a hcg szintje is emelkedik (nem csak terhesekben van!). Emiatt vannak ezek a tünetek, köztük a mellfájdalom/feszülés is. Amikor nincs baba, vagyis megjön, akkor leállnak a hormonok, és elmúlnak a tünetek. Ha baba van, még több termelődik---> tovább emelkedik a hő, jobban feszül/nő a cici stb. Persze vannak kivételek, van, aki ezekből szinte semmit sem érez, mégis babás :) Nyugodtan javítsatok ki, ha valamit kihagytam :)
Persze, hogy nem.
A peteérés után megemelkedik a testhő. Általában 0,5-1 fokot. Aztán mensi napján leesik és a peteérés előtt éri el a mélypontot, aztán ismét emelkedni kezd. Ez a hormonok változása miatt van.
Én peteéréstől egészen mensiig szoktam ugyanazt érezni, amit leírtál.
Nálam is azt jelenti. Ha majd leszakadnak és kőkemények, akkor pedig valószínű baba. Legalábbis legutóbb így volt. :)
Hát lehet jobb lenne,ha nem figyelném magam...:)Akkor nem kavarogna ennyi gondolat a a fejemben:)
További ajánlott fórumok: