Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Hát ezt én már nem bírom!
Sword! Nem semmi vagy!
Megyek én dolgozni - de ne ijedj meg nem miattad, hanem mert muszáj - meg kell írnom 2 számlát mire jön a főnök és mindjárt itt van!
Azért közben be-be nézek majd!
:DDDDD
Micsoda tenyészbika... :DDDDDD
Szia Verka!
Nekem is eszembe jutott hogy a vérzés elmúltával csinálok egy tesztet,hogy meg maradt e a baba.De gyorsban le is beszéltem magam róla mert az jutott eszembe hogy a szervezet nem termeli e tovább még egy ideig a terheshormonokat?
És hát akkor úgyis +-at mutatna.Vagy hülyeség??
:))))))))))))))
Te szegény!
Még jó hogy nincs bent a főnököm - nem hallja a nevetésem!
Úgy látom megint elemedben vagy!
Nyugi nemsoké kiderül mennyire volt eredményes amikor munkaidőben elkaptad apát:))))))))))))
Reméljük nagyon!
Szia!
Na ez tuti!!
Nekem Kolos állandóan csuklott!És ez a mai naapig így van:-D.
Na akkor mostmár ezt is tudom.
Micsoda tünetek!
De nem baj, csak a baba nőjön szépen!
:)))))))))))))))))))))
Sajna a munkahelyén dolgozik, mint én is, tehát majd csak este - nem mindenki olyan szerencsés, hogy nap közben összebújhassanak, mint egyesek :)
Nem tudod kire gondolhatok :)))))))))))))
szokott eddig is,de nem igy és nem ott!
TEgnap felébredtem és felkeltem az ágyból és kb fél percig belenyilalt de ugy!azóta volt még pár,ma is egy,a mai a 23.napom:-)
szoritok értetek:-)
Pihenj sokat!
Sziasztok!
Voltam tegnap dokinál, nagyon fiatal a terhesség (pé után 15 nap) és gyakorlatilag pont annyinak látszik 4 hetesnek, 15 mm mnyh, petezsák még nem.
Sajnos a vérzés (barna) nem jelent jót, kezdődő vetélés :(, kaptam duphastont ha progihiány okozza akkor ez segít, ha viszont a természet rendje akkor lezajlik a vetélés. Pár nap múlva kell csinálnom tesztet és 2 hét múlva uh, ha egészséges a baba akkor fejlődik, ha közben megjön akkor pedig azért, hogy be kell e feküdnöm.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?