Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia!
Én mindig mondtam, hogy nem jó a programozott szex. Ha mindketten akarjátok csak akkor. Hidd el a baba is csak akkor fog sikerülni ha igazán szenvedélyesek vagytok:)))
Szia sword!
Pihizzetek, ne gondoljatok rá, úgy fog sikerülni! Élvezzétek egy kicsit az életet! Menni fog, én drukkolok!
Léptem lányok, mindenkinek szép napot :)
pusz
Mano, nagyon csini kismami vagy :D
Igen, örülünk neki, hogy lesz végre melója.
(bár én szivesen költöztem volna egy nagyobb városba, de úgy látszik itt van a helyünk)
Addig szeretnék hastáncolni, amíg bírom.
Kismamatorna helyett is ezt fogom csinálni, meg egyébként amúgy is vajúdásnál is ajánlott, tehát nem lehet belőle gondom, úgyis érzem, meddig jó. :)
Hát mindenki azt mondja, hogy a hastánchoz nagy has kell, de én amondó vagyok, hogy a lapos hason jobban mutat :D
Szia
drukkolok
szerintem nem lesz baj, csak kényelmes ruciban utazz, és próbálj kényelmesen ülni :)
de a dokit majd kikell kérdezni a balcsivízben való fürcsiről, mert van aki szerint lehet van aki szerint nem
Sziasztok!
Még mindig nem jött meg. És semmi jelét nem érzem annak, meg akarna jönni. Lenne egy kérdésem, ha baba van akkor júliusba lesz az első trimeszter vége. Szerintetek nem lesz baj, ha akkor megyünk a Balcsira nyaralni kocsival? Éjszaka utaznánk, hogy ne kelljen a nagy hőségtől szenvednünk.
drukkolunk
pusz
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?