Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
:))))
Jó hozzá állás!!!
Milyen fura az élet... Látod nekünk a baba dolgokkal nem lenne gondunk, pelenkán, babaápolási szereken és cumisüvegen kívül nem kéne semmit vennünk, csak a baba nem akar jönni... :(
Az tök jó! :)
Nekünk még ágyunk sincs, párom régi kihúzhatós heverőjét visszük át egyelőre, aztán majd ha a fiúnknak már meglesz az ágyikója, utána talán majd mi is veszünk magunknak franciaágyat :)))
De most előbb a babaszoba jön, a többi ráér...
Akkor ti se sokkal később költöztök :)
Mi igazából üres lakásba megyünk, nincs sok mindenünk, csak pár régi darab bútort tudunk magunkkal vinni egyelőre...
Irigykedem!
Bár tegnap én is voltam a háznál, berakták az ablakokat és az ajtókat, tök jó érzés, hogy már be is lehet zárni... :) Talán szeptember végére mi is bent leszünk! Legalábbis ez a terv.
Mi nem,sajna csak másik albérletbe megyünk.De ha beválik a ház,lehet megvesszük.
Nekünk már van pár kombidressz,egy plüssrugdalózó,2cumi,kaptunk ágyneműket,2 plédet,barátnőmtől egy sípolós könyvet,csörgőt,babaoverált,vettünk egy kombi kiságyat és jövő héten megjön a babakocsi.
Hamar elmegy ám az idő.
Ez az időszak már egyre izgalmasabb.:)Most azt várom,ha átköltözünk,össze legyen rakva a kiságy.
Mikor kezdtek el vásárolni?
Én augusztusra mindent be akarok szerezni,bár ha a derekam rosszabbodik,akkor előbb..
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?