Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem is... Fogalmam sincs, hogy lesz, és hogy mennyit is fogok majd kapni. Meg hogy egyáltalán hogy kell ezt az egészet intézni :)
Esetleg ha felvilágosulsz, majd gondolj rám is :)
értem, köszi :)
nekem ez iszonyat magas :(
Nem,a fényképezővel vettem fel a picurt.Felteszem youtube-ra,aztán majd felteszem a linket.De most megyek,mert megy a busz.Szorítsatok nekünk délután kettőkor,addigra van az időpontunk.
Puszi!
youtubon van fent?
vagy milyen video?
Köszi a segítséget :)
akkor nem értem miért mondják sokan, hogy 6 hetet lehet szülés előtt otthon lenni?
Lányok!
Tudtok nekem olyanban segíteni, hogy olvasgattam a tgyásról...
és hogy szülés előtt 28 napot lehet tgyás néven eltölteni.
Ebben a 28 napban benne van a hétvége is?
Manó nálad hogy lesz majd ha nem dolgozol?
hiába olvasgatok, egyszerűen nem lesz világosabb nekem ez az egész ügy...
Megpróbálok biztosra menni,iszok kólát és eszek csokit is.
Kis tündérem próbálja elterelni a figyelmemet,tegnap is szinte abba sem hagyta a rugdosást.Néha úgy mozog,hogy már az utcán is furán nézik a pocimat,már annyira látszik.
Biztos vagyok benne, hogy nagy élmény lesz!!! :)
És drukkolok, hogy ne szégyenlősködjön már tovább! :)
Egyél előtte majd csokit vagy igyál kólát.
Köszönöm.
De próbálok arra gondolni most,hogy mennyire vártam ezt a napot.Ma megyünk a 4D-re,végre láthatom a babát és betöltöttük a 27.hetet,már a 28.-at tapossuk.Talán a picur majd enyhít a fájdalmakon.
Közben anyu telefonált.Aggódik szegény.
Elveszíteni valakit soha nem könnyű.De így is tudom milyen szerencsés vagyok,hogy ennyi évig mellettem voltak.
Szijja Manon!
Köszike, jól vagyok, csak ismét kómás :)
Szerencsére ez az utolsó hét és aztán 2 hét pihi :)
Ti hogy vagytok?
Szia Manóci!
Hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?