Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Lépek én is csajok, mennem kell melózni :(
Sziasztok!
lelépek, megyek és megmosakszom, mert elég szarul érzem magam, majd jövök valamikor még
igyatok sokat, és borogassátok a csuklótokat, bokátokat, hideg vízzel!
pusz
jaja
mostanában iszonyat mennyi baleset van :(
néha hallgatni kell a női megérzésekre...
Este biztosan tele lesz vele a híradó...
HÚ!
Nem semmi! Még szerencse, hogy nem ment!
te jó ég :(
még jó hogy a párod nem ment el!
Ez butaság, nem rontod a kedvünket. Nem csak az örömben a bánatban is osztozunk veled.
Az élet szép, viszont időnként történnek rossz dolgok. Igazán sajnálom részvétem a családnak.
Kitartás Manó!
;)
Köszi...
Bocsi, nem akarom rontani a kedveteket, úgyhogy megyek is, nyugodtan beszélgessetek ám tovább, tényleg! Oksi?
Puszika nektek, szép hétvégét!
Ó :((((((((((((((((((
Részvétünk!
Most tudtad meg?
Jajj csajok... :((((((
Nincs többé anyósom... :((((((((((
Úgy legyen!
;)
na jó mini szipogás elmegy még :D
de semmi durva orrdugulás, vagy láz, csak pici szipi :D
Csajok kösz a bíztatást...
Van egy jó hírem is :) Most beszéltem anyuval, utána nézett a keddi eredményemnek! MINDEN OK!!!
Elmúlt a gyulladás. Nem tudom, hogy mi használt, a gyógyszer, a krém vagy a cickafark tea és fürdő... de mindegy, lényeg, hogy elmúlt!!!
És igazatok volt, a palástfűnek tényleg jobb az íze!!! :)
Ha érzi a gyerek is, hogy ez neki könnyebb akkor egy idő után megszereti.
A legjobban az elemeset szerettem, csak ugye borsosabb az ára (7-9000 Ft), a porszívós pedig kb. (2-3000 Ft). Ha lenne 3. gyerek, akkor is vennék ilyen elemeset, csak már nem hagynám a gyerek kezeügyében. :P
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?