Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Mi is kb :)
De persze, ki így, ki úgy :)
Ezzel semmi baj, ki hogy szeretné. :)
Egészségetekre! :)
Tényleg szép nagy a pocid, néztem. :)
És, milyen az új házban?
Jó, de ha azt nézzük, hogy én hetente jártam és hoztam neki a fotókat... :-) Ő már azzal is boldog volt, amúgy nagyon féltékeny és nagyon ki volt akadva, hogy terhesen is hüvelyi van :-) azt hitte a pocakomon fogják tologatni az első hetekben is! :-)
Nah de megyek sok dolgom van csajok még jövök!
Ittam is most kólát, úgy megkívántam, ahogy itt beszéltünk róla :)
Nagyon jól esett :D
:D jól teszed.
Én is már állok át erre, mondjuk amúgy sem voltam olyan parás ezügyben, amit nem kívánok, azt véletlen sem, amit igen, azt meg a gyerek kéri :))
:) édes
enyém végig jön mindig mindenhova, ahol a gyerekét láthatja, az meg pláááne :)))
bár most képzeld letakarták a lábam ilyen kórházi takaróval, tudod, mondjuk most nem a dokim csinálta :)
hát, ha kívánod... :)
én is a legelején még majdnem hasmenésem lett tőle, annyira nem, az volt nálunk, vettem is vizet.
Neked előtte nem volt semmi kis jelecske uhn? :)
Vagy nálatok apa nem sasolta 1000rel? :DD
Viszont most megyek mert kicsit szúr a hasam és kényelmetlen ülni, később még leszek!
Kaja után minden nehezebb!
hát igen itt még tényleg korai a nemét megállapítani, de még 2 hét én megtudhatod, normál uh-n ugyan semmi sem látszik még akkor sem, de 4d-n már annál inkább!
Mi is lányt terveztünk! :-)
A kólával én is így voltam, most viszont megőrülök érte, igaz csak hetente 2x 3x merek inni kb fél decit, decit.... de előtte egy korty se kellett!!!! :-)
Eddig baba óta 3x ittam kb 1-1 pohár kólát, nagyon megkívántam, de amúgy nem szoktam, meg szénsavasat se, tejet annál inkább, 100% narilé, ezek a menők :) meg víz.
10+0nak mért az uh, 2 nappal idősebbnek, tehát 9+5 voltunk, kontrollon, csak úgy :)
Hú pedig finom..... amúgy hogy beszéltünk az édesről egy kis gumicukrot ennék :-)
Tényleg te vagy ti isztok szénsavasat vagy kólát?
na akkor hátha bennem meg kislány lakik :)
amúgy csütörtöki uhn apa látni vélt vmit a két lába között, de olvasgattam a neten, hogy ugyanúgy egy kis pöttyből indul mind a két nemiség, és ott mondta az uhs, hogy még ilyenkor semmit sem lehet mondani, meg ugye az uh sem olyan gyorsan frissülő képet ad, mint a tv film, lehet, hogy valamelyik kis izé odalógott, stb :))
:)
Na most nem győztél meg :)
Amúgy sem nagyon ettem a tengeri cuccot, csak nagy ritkán ezt a kis iglót. :)
köszi :)
te most hány hetes vagy?
Az se rossz!
Én most Paelat eszem, jázminrízs tintahal, garnéla kevés zöldség, pici kagyló nyami
a 12. héttől
én innem tervezem megvenni
csak még annyi, hogy a cuccaik negyede nincs fent a neten!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?