Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem azt mondta az orvosom,hogy minél idősebb a terhesség annál jobban látszik a második csík.Teát elképzelhető,hogy még nem látszik.
Akkor mindenképp veszek ha szükség van rá!! :) Akkor meddig próbálkoztál?
Hát az, hogy világosabb volt, az nem épp a legjobb, de csak tényleg alig volt világosabb, ugyanis a lényeg éppen az, hogy egyforma színű vagy még inkább sötétebb legyen. Tehát pont az ellenkezője, mint ami nekem volt.
De megnyugtatásképp: hallottam már olyat, hogy semmit nem mutatott vkinek az ovuteszt, és mégis teherbe esett abban a hónapban.
Nekem a napokban fog megjönni.Ugye mi csak most kezdjük a probálkozást...Remélem ez lesz az utolsó mensim jó darabig!!!
nagyon félek a csalódástól, és ha nem muszáj, nem akarok neg-at látni, így inkább várok, ha megjön, evidens, ha nem, akkor is, és akkor tesztelek is _:)
ááá még nem merem...majd, 1-2 napot várok...:)
ha hiszitek, ha nem, lehet hülye vagyok, de nem merem........:D
Ne légy elkeseredett!!!Az még nem biztos,hogy nem költözött be a pocaklakó!!!Külömben is légy pozitív!!!Ha ebben a hónapban nem jön össze,majd a köv.ben!!!!!!
Bizony, aznap! Nekem már egyszer bejött!:))
Még lehet!!! Kisfiammal annak idején már pár nappal a fogamzás után fájt a mellem, de nagyon! És nem jött meg!
nekem anno ez mutatott pozitívat...ha van baba akkor egy gagyibb is ki mutatja megfelelő időben....hát uccu neki, csak két csík legyen ám:)
csajok, Lily tesztről tapasztalat, vélemény? van itthon egy
hát,nekem úgy néz ki ebben a hónapban már nem lesz pozitív tesztem, mert ma már tök érzékeny a mellem ahogy szokott lenni mensi elött másfél héttel és jövőhétre nem várom 26ra.:(((szóval szerintem tuti nem vagyok terhes...egyre elkeseredettebb vagyok:(
Akkor valószínűleg jó a teszt.:-)Szeretném majd használni.(ha már megvettem)
Te nem akarsz feltenni képet magadról?:)
sziasztok lányok! látom vannak újjak.....pörög nagyon a topik:))csak hajrá
Akkor ha világos és tojásfehérje-folyás van kell teherbe esni? :)
Hát remélem nem lesz rá szükség, de jó tudni a nevét. Köszönöm!
Én most csináltam a 11. naptól kezdve, szerintem jó, nekem egy napig mutatott pozitívat(inkább majdnem pozitívat, mert csak egy hajszállal volt világosabb, mint a másik), és pont ugyanaznap volt tojásfehérje-folyásom.
Bocs,elirtam!OVULÁCIOS teszt.:-)
ovulávios teszt.Ez a neve.Lehet kapni drogériákban,gyógyszertárakban...Ugyanúgy,mint a terhességi tesztet.Kimutatja,hogy mikor van peteérés.
Nem szoktam tesztelni, de ha megjön veszek. Pontosan mi a neve, tudsz segíteni?
Sziasztok!
Akkor azért megy a drukk,hogy ne jöjjön meg!!!!
Ti nem szoktatok tesztet csinálni,hogy mikor van peteérésetek?Nekem van tesztem,de még nem használtam.Nem tudom mennyire megbízható!?
Nem akarok hőmérőzni.
Úgy tudom igen! Nekem ma reggel 36,6 volt, eddig 37-37,2. Holnapra nem várom.
sajnálom Fötri! hátha nem!
én nem is méregetek! ha baba van, 37 körül kellene lennie ébredéskor?
Sziasztok lányok! Látom nagy a pörgés errefelé. Leesett a hőm 0,4-gyel. Szerintem meg fog jönni. Tök el vagyok keseredve :(
További ajánlott fórumok: