Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ó, akkor én nem is keresem ki a honlapot ha manonnak megvan
én se tudtam az angol oldalt követni, mert nem is tudok angolul de volt hozzá magyarázat magyarul és pikk pakk megvolt az eredmény
talán ha nem figyelsz annyira akkor összejön hamar :)
drukkolok hogy így legyen :)
a jónás nap a születési napodból és órádból van kiszámolva, megnézem hogy hol számoltam ki, és elküldöm neked is. minden hónapban meg van az a pár nap amikor érdemes együtt lenni....
yanett: az esküvőnk nekünk sem úgy sikerült ahogy szerettük volna, persze nekünk nem az eső miatt a naplóm első oldalán leírtam, majd ha lesz időd olvasd el....
mi is gyakorlunk szorgalmasan, csak hát valamit nem csinálunk jól
pont azt beszéltük ma a párommal, hogy amikor terhes lettem akkor nem terveztük és az együtt lét után nem feküdtem 10percig hogy segítsem a spermiumok útját:))mentem tusolni, most meg igen, és lehet hogy nem kéne ennyire mindenre figyelni
Elküldtem lányok...
leírja hogy hova mit kell beírni..
ki lehet a neten számolni pontos születési dátum és idő alapján hogy havonta mikor van a jónásnapod... sokaknak bejött már ez :)
de van akinek nem... mindjárt elküldöm priviben, hogy hogyan tudod megcsinálni... :)
tudom mit érzel...
hiába az öröm egy barátunk babája láttán.. ha azon rágódom én is hogy nekik miért igen... ha nekünk nem...
Mert örülök hogy nekik sikerült igazán és tisztaszívből csak hát...
Igen én is láttam a hírekben, de ez az anya legalább adott esélyt a babának, hogy valaki örökbefogadja... van aki még esélyt se adni neki...
Ezeket a kérdéseket én egy nap 100-szor megkérdezem magamban!:-(((
Türelemmel kell lennünk!!!!
húúú,most még tanácstalanabb vagyok hogy melyik tesztet vegyem majd meglátom.
nem keseredem el csak, nem is tudom...biztos ti is érzitek néha hogy jó lenne ha valaki megmondaná hogy ezért és ezért nem jön a baba, és tedd ezt és ezt hogy legyen, de ha még akkor se jön össze akkor egyre nagyobb a kilátástalanság...meg miért pont mi...nekik miért igen..most is ott volt a hírekben hogy egy anya az inkubátorban hagyta a újszülött kislányát...én meg megvesznék egy gyermekért..neki miért lehetett?miért nem egy szerető családba született az a gyermek. bonyolult dolgok ezek és lelkileg nagyon fejlettnek kell lenni ahoz hogy ne rágodjak annyit rajta nekem ez még nem megy..
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?