Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Prügyre
ő onnan is került fel de még kicsiként, ill. Taktakenézről..
és a hugom Miskolcon született, de csak mert lagziban voltunk, és ő is látni akarta élőben :D
A fürdőszoba mályva és világosbarackos színű, virágos dekorcsíkkal elválasztva, és a zuhany meg a kád mozaikkal van kirakva. Még nincs kész, de már látszik, hogy nagyon szép lesz! :)
A nappalinál maradok a napsárga színnél, a hálót még nem tudom... :)
Babaszoba meg szerintem olyan erős sárga és zöld színű lesz, valami cuki kis mintás borderrel elválasztva, meg tervezem, hogy falmatricák is lesznek a falon, olyan édiket láttam már... :) A babaszobát tudnám legjobban berendezni... :DDD
Manon, anyukád hova költözött?
ÉN Miskolctól 30 km-re nőttem fel, szerencsi voltam, most egy "kicsit" messzebb (730 km-re) lakom, Bad St. Leonhardban.
:D
nem godoltad volna, hogy egy wc csésze így fel fog dobni mi :D
és milyen színű lesz a fürdőszoba?
tényleg a nappali és háló szinén változtattál?
vagy marad, és a babaszobára találsz ki valami jó kis szint?
jaj imádok tervezgetni, nézelődni stb... irigyellek :)
Tegnap voltunk az új házunkban, épp ott volt a burkoló, és már bent van a sarokkád a helyén, épp azt foltozta, jajj, olyan szééép lesz... :DDD
Totál beindultam most, már nagyon költöznék, vagy legalábbis úgy berendezném már, persze ez még egy kicsit odébb van... De már az is feldob, hogy ma délután megyünk wc csészét, tartályt venni, ja meg törölközőszárítós radiátort. :DDD
igen :(
remélem, már legalább aludni (pihenni) tud tőle.
Mert fontos lenne a gyógyulása miatt.
Bár picifiú biztos nem hagyja nagyon elpilledni.
:DDD
Dehogy vagy sok(k)! :DDD
Jó beszélgetni másról is, nemcsak a babáról...
Mianak tuti nagyon fáj az újja, mert nem jön fel :(
sajnálom, hogy megsérült nagyon
csak kivi vagyok :)
azért is vagyok itt egész nap szinte (meló alatt fix, hogy vagyok) mert kivi vagyok, hogy kivel mi van :)
Sajnálom, ha néha már sok(k) vagyok!
:(
az jó hogy anyuddal ilyen jól megvagy, és hogy még együtt is dolgoztok nagyon jó :)
Anyum Győrben él, én is győri voltam, de nincs messze, kb. 25 km. Apum sajna már nem él... :(
Amúgy anyuval egy helyen dolgozunk, úgyhogy minden nap talizunk, na meg sokat megyek hozzá, úgyhogy jól megvagyunk :)
és a te szüleid?
nekünk mind két család itt lakik... ill. anyum nem (elváltak) ő leköltözött miskolc mellé így ritkán talizunk, de azért telcsin beszélünk.
:)
a szüleitek is ott laknak gondolom a közelben, vagy nem?
hát igazándiból amit én hallottam
emberke: ölelés
száj: csók
tabletta: leszarom tabi :D
koktél: ?
éjszaka: jó éjt
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?