Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Hú,az akkor jó erős egy gyógyszer.Csak gyógyuljon meg!
Köszi a drukkot!Balázs lesz a neve.
Köszi, jól vagyunk, bár most éjszaka nem aludtunk, mert Martinnak fájt a füle. Elvittem dokihoz, írt neki egy lórugásnyi gyógyszert, 3 napig kell szedni, de 6 napig hat.
Örülök, hogy jól vagy, drukkolok nagyon, hogy gyorsan megérkezzen a kis trónörökös, mi lesz a neve?
Köszi,jól vagyok.
Többször befeszít alul a hasam.Most tudtam meg,hogy bizony ezek már fájások.Mert ugye én olyan mensis fájásokat várok,de most már tudom,hogy ezek a feszítések már azok.(Na ezt jól leírtam)Elég sokszor feszít alul.Éjjel alig aludtam miatta.
Igen,utánam várni kell a babákra,de aztán megint sűrű lesz az izgalom:-)
Szia!
Köszi!:-)
Ti jól vagytok?
Igen,most én vagyok a sorban következő!:-)
Ugyhogy szorítsatok nekem nagyon!:-)
A Zsuka meg a Manon is tudják a számomat.Majd őket értesítem,ha meglesz a babám.
Már jó lenne túl lenni rajt!Azért izgulok!:-/
Te hogy vagy?
Sziasztok :)
Ilba örülök hogy minden ok, és várjuk nagyon hogy jelezz megérkezett a pici :)
Ilba, most néztem a táblázatot, már csak 4 napod van, de leginkább már annyi sem ;) Hogy érzed magad?
Utána várni kell majd néhány hetet a következő babákig. :)
Ilba, akkor most jössz a sorban, neked drukkolhatunk. ;)
Te megadtad valakinek a számod, ki fog értesíteni minket?
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!?
Ma voltam NST-n.Vannak méhösszehúzódásaim.A doki szerint jönni fog időben a babám.Hát nagyon remélem!
Sziasztok! Mindenki igen elfoglalt ma úgy látom, máskor, már 7-8. oldalnál jártatok mire ideértem.
Mzsuka, hogy vagytok?
Manó, várjuk az élménybeszámolót ;)
Továbbra is megy a drukk mindenkinek aki még a teszten innenső oldalán áll. ;)
Szép jó reggelt :)
Adél üzenem a baridnak hogy simán lehet terhes.
Bár azt mondják hogy a milligest után nehezebben esik teherbe az ember lánya, de mindenki más.
Csináljon tesztet aztán majd kiderül.
Az jó, hogy rendben van. Érdekes, hogy akkor mitől nincs??? Nem kaptál valami meghozó gyógyszert?
Fogamzásgátlóval a babáért, ez jó, reméljük helyrehozza a hormonjaidat, és jön a bébi, drukkolok!
Voltál az endós dokidnál? Nem a pm miatt nincs menzeszed?
Én voltam, és az volt a doki első kérdése hogy milyen a menzeszem, kiderült autóimmun pm, letroxot kell szednem, aztán ha jó lesz az eredmény folytatódhat a babaprojekt.
Szia!
Igen itt vagyok.Nállam még mindig semmi,sőtt olyannyira,hogy július eleje óta a mensim is elmúlt.Nem tudom egyáltalán meg jön-e valaha még...
Sziasztok!
Manó, gratulálok Gergő babához, sok örömet és boldogságot kívánok!
Inci, vagy még??? Hogy vagy?
Sziasztok!
A barátnőm kérdezne Tőletek:
Szerintetek a Milligest abbahagyása utáni első hónapban teherbe eshetek? valaki járt így közületek vagy az ismerőseitek közül?
2 évig szedtem, most visszatértünk a hagyományos módszerre és nem jött meg még eddig
Köszi
Sziasztok!
Mano gratulálok a manódhoz!
FFú de rég jártam már erre.Sajna a fránya meló miatt nehezen jutok géphez,de olyankor igyekszem nyomon követni az eseményeket!
Sziasztok Lányok!
Nagyon régen jártam felétek! Gratulálok a sok új kismaminak, gyönyörűek a bébik!!!
Szia Manocska, mostmár van egy még kisebb Manocska is :-)))
Nagyon kíváncsi vok ám rá! No meg a beszámolóra is!!! Délután sajna nem leszek, de este visszaolvasok!
Millió puszi és GRATULÁLOK!!!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?