Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekünk is kb.2ml mindig a menniység.
5millió/ml.re kapott egy komoly inj-kúrát, ami elvileg 3szorosára növesztette a számukat 3hónapra.
Ami most telik le...
De egész idő alatt nálam jöttek ki a gondok, így lehetetlen is lett volna teherbe esnem..
Most meg már teljesen rossz lesz megint a spermakép
A baktériumot hallottam, h ha kigyógyul megnő nagyon a spermaszám. (nem is értem, nálunk miért nem néztek ilyet soha??!!)
De nem semmi, h ameglévő mennyiségből is betalált már nem egyszer :-))))
Köszi!
Neked is kitartás a pocifájáshoz!
Átérzem, nekünk egy súlyos formája nehezítette az életünket 2hónapig Kíra születése után..
Gyönyörű kisbaba:-))))))
Jaj, remlémem minden rendben lesz!!
mennyi a spermaszáma/ml a férjednek?
A PM hormonok egyelőre rendben voltak, csak van egy göb, amit először és utoljára 2007nyarán néztünk és fedeztek föl, most nőtt. Kb. 1.5-2cm-t. 7mm volt anno.
emiatt kéne a biopsia.
Ugye?:)
Annyira szeretem!!!
Sword! Levágattad a gyönyörű hajadat??? úúúúúúúúúú miért???
Reméljük csak vitaminhiány!!!
Nekem meg nagyon fáj az egyik mellem, már régebben is írtam, csak az a baj h mostmár ugyanazon az oldalon a hónaljam is, főleg nyomásra érzékeny.
Már megkaptam a beutalót mellUH-ra, háááát nagyon remélem h nem az amitől félek, mert sajna nekem is kellett már anyajegyet eltávolítani és rákmegelőző állapotban volt és ugye idén a nőgyógyászati rák is megtalált, bízom benne h nem áttét
sajnálom! utálatos egy betegség már sokmindenkitől hallottam róla.
Remélem azért a tüneteket kordában tudják majd tartani, h ne legyen mindig ilyen rossz!!!
Képzeld,bekapcsolom a porszívót és vigyorog.:)Csak ez a nátha meg a pocifájás..:((
A szopizásnál,meg mindig nagyokat nevetek.Nem kell a szájába tenni a bimbót.Ha elérhető közelségben van neki,meglátja,elkezd morogni,és rácuppan egyedül.:)
Nem gyógyítható, csak kezelhető. Szigorú diétával, metformin szedéssel és mozgással.
Az előbbi kettő megvan (majdnem) de a mozgás..... :-(
elhiszem! De utálatos dolog h ennyit kell szenvedni.
Nekem myomám van, azzal is lesz még gondom, cisztám is soxor van, de eddig még a nőgyógyászati nem volt rossz helyen (lekopogom) máshonnan már kellett eltávolítani.
És a fájdalmas együttlétekről is tudnék mesélni sajnos, úgyhogy megértelek! De egyszer csak sikerül valahogy ezen túllépned. A PCOS gyógyítható? (bocs h ilyen hülye vok)
Szió, beleolvastam a naplódba.
miért kell sebészetre menned? És Apával mi a baj?
Nekem febr3-ra adtak pajzsmirigy biopsiára időpontot a múl héten. Magyar EÜ....
Naplómban a részletek...
Hát, mit mondjak? PCOS, pejzsmirigy göb, ciszta a petefészkemben (a PCO-n kívül), folyamatos hüvelyi fertőzések, fájdalmas együttlét....
ezek valahogy nem engedik, h felhőtlen legyek :-D
Hát, sajna még lombik után is minimum 10 nap kell, h kiderüljön, sikerült-e.
Ez a vágyad elérhetetlen :-)
Carul.... .-(
De most az éltet, h holnap pozit tesztelj!!!!!
köszi, de a sok pisilést inkább az idegeskedés számlájára írnám, mert előző hónapban is így volt és kiderült h még pé-m sem volt
csodálkoztam is h mensi előtt nem feszült a mellem és még örültem is neki, én barom :-(
De úgy gondolom most minden esélyem meg van, ami persze nem jelenti h össze is jött, de hátha!!!
Nem érzek semmi extrát és ez olyan car h itt vigyázok magamra 2 hétig mint állat, meg az egész család és lehet h nincs is miért! Mikor találják már ki h egyből tudjuk mizu odabent és akkor nem kell ennyit várni, hanem ha nem jött össze akkor ok, nem reménykedünk, éljük az életünket a köv pé-ig.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?