Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Ma egész jól állunk, több volt a tejci, mint a tápszer, juppííí!!! :)
Volt szopi is, de inkább fejtem sajna. De a lényeg, hogy odaadjam neki az össze létező tejecskémet :)
Amúgy 2990 grammal jöttünk haza a kórházból és ma reggel 3400 grammot mutatott a mérleg, kivi leszek az esti mérésre :) Szóval szépen hízunk :D
Hát nekem 1 perc alatt beájul a cicin, már ha ráharap...
Mert olyan hörcsög, hogy ha elsőre nem megy, begurul és akkor már lehetetlen cicire tenni...
Nem tudja jól elcsípni a bimbóm, vagy nem is akarja, nem tudom... :(
Szopizzatok csak hátha sikerül csak erre átállni :-)
Amúgy Ádi nekem csak szopott de én akkor is fejtem mint állat szerintem csak azért sikerült
Itthon van Apuci is :)
Na most szopizunk, én meg 1 kézzel gépelek nagyon kényelmes pózban :DDD
Megy ez nekem :)
Még vagyok egy picit, mert most épp kint levegőztünk, és még a babakocsiban nézeget :)
De mindjárt követelni fogja a hamit :)
Szia! Köszönöm szépen :)
Hogy vagy?
Szia!!!
Pár nap és belejössz.:) Tapasztalat.:)
Hogy vagytok?Szülés simán ment?
Dórika náthás,én meg halálra aggódom magam..
Sziasztok!
Nem tudom, más hogy csinálja, de nem igazán van időm netelni, pedig annyira hiányoztok...
Ki hogy van? Le vagyok maradva... A naplókkal is, mindennel... :(
Pedig esküszöm áldott jó gyerekem van (kopp-kopp), csak eszik és alszik... Mégsincs időm semmire, úgy érzem... De majd belerázódunk :)
Szia!
Hogy vagy?
Jól van.:)
Most felöltözünk és megyünk sétálni fél órát.Később jövök!!!
Szerintem nyugodj meg ez mindenképp jó jel! :-)
Persze nem árt figyelni,de minden rendben lesz főleg hogy eszik is
Akkor kicsit megnyugodhatok?
Amúgy nagyon élénk,ezt a szörcsögést leszámítva nem is látszik hogy valami baja lenne.És egyre többet nevet rám.Na meg ma már bevágott reggel 90grammot,most meg 100at.:)
Sziasztok!!!
Hogy vagytok?
Szerintetek az jó,ha Dórinak elkezdett ürülni a nózija?Szopizott és akkor vettem észre,hogy folyott kicsit az orra.Leszívtam,csepegtettem,most alszik.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!
Halihó :)
Remélem mindenki jól van
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?