Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Jaj Amine annyira, de annyira örülök! :))))
Gondoltam én, gratulálok!!! :)))
Sterintem már pénteken 12ére álmodtam meg:-)
ez a dátum volt az álmomban még a naptárt is láttam!Puszi csajok kezdődik a sorim
Mensi sehol? Ennek örülök :)
Úgy olvastam a jövőhéten tesztelsz, gondolom izgulsz :)
Szia Barbika, mizujs nálad?
A fiúk elég jól el vannak, bár sokat veszekednek és verekednek is. Nálunk a kicsi a vagányabb, de persze így is van mit tanulni Bálinttól. :P
Édesek :) gondolom jól elvannak együtt, a kicsi mindent megtanul a nagytól :)
Meglátod hamarosan beszélni fog, és akkor majd arra fogsz gondolni milyen jó lenne pár perc csend :)))
Martin most kezd beszélni, de még nagyon szűkszavú, viszont ma össze rakott két szót, kérek kakaót :D
Már 3 éves, sajna idáig még nem beszélt, most se nagyon, de kezd, és minden fejlődésnek nagyon tudok örülni :)
Köszi, jól vannak, bár a délelőttünk elég húzós volt. :P
A hepatitis oltás emélkeztetőjét adták be, meg éves kontrollon voltunk, így vért is vettek-no nem sokat csak néhány cseppet-. A nagy a vérvételnél ordított, úgy kellett lefogni, a kicsi meg az oltáskor ordított, mert megijesztette a nagy, addig beszélt a szuriról, hogy kétségbe esett. :S
Amúgy jól vannak, egyre gazemberebbek :D
Nem, sajnos :(, április 6 lesz a következő dátum.
Nálad mi újság? Fiúk?
Brygey, Mzsuka, szép álmokat!
Van még itt valaki???
Betétet azért tegyél be és ne izgulj,minden rendben lesz.
Én is megyek,jó éjt mindenkinek!
Pusza!
most egy kicsit megnyugodtam...köszönöm...most megyek és lefekszem.alszok...reggel talán jobban kelek!köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Babás álmokat!
Nem akkor,mert akkor volt a műtétem,meg az influenzát is elkaptuk apával,úgyhogy akkor nem próbálkoztunk.
De akkor utánaolvastam,azt írták,hogy ez jó dolog,mert van pé-d,és a petevezető átjárható.Van akinek csak pár csepp,de nekem pl 2napig tartott.
Gyorsan tesztelj Amine. :D
Örülök, hogy ilyen fantasztikus férjed van :D
Csajok, nem , nem volt. vagy talán egyszer régebben...de az már legalább 2 éve.de akkor konkrétan szex közben. most viszont 1 óra elteltével....bár most vigyáztam, h a kisfickók sokáig bennt legyenek így nem keltem fel...nem tudom...
köszi, h ilyen aranyosak vagytok, sokat jelent...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?