Porszívó 25o ezerért (beszélgetés)
Az összehasonlításhoz ugyanazon feltételek kellenek.
Ugyanolyan szennyezett szőnyeg, ugyanakkora felülete, és mindkét gépben tiszta porzsák
hát éppen ez az!
volt összehasonlítás: a saját porszívóval kiporszívóztam előtte tiszta porzsákkal, nagyon erőteljesen, majd ő is a saját gépével.
Nálam is járt ilyen ügynök, tetszett, de azért ennyi pénzt nem adnék. Meg nem is hittem el igazán. Aztán anyukám meg megvette, és kölcsönadta. Hát tényleg ég és föld. Férjem allergiája 1 hét használat után eltűnt (előtte naponta porszívóztam a 40ezres Samsunggal), sokkal szebbek a szőnyegek, kanapé, közel nincs annyi por a levegőben utána. Nem szemfényvesztés, tényleg tudja, amit mondanak róla, de nem sok ember adhat ki ennyit egy porszívóért. Ja amúgy most is itt van a porszívó. Eddig naponta kellett porszívóznom, most elég 3 naponta. Ja és én megcsináltam magam az összehasonlítást, és valóságos:-((((( Tehát igaz, de akkor sem tudnánk megvenni:-( De rajta van az álmaink listáján.
Ugyanezt megcsinálhatod a régi porszívóval is, hasonló eredményre jutsz. Ez a porszívóügynök trükkjének a lényege.
Tesztelni valamit csakis összehasonlítással lehet, ezt kerülik ki az ügynökök.
de egy új papírporzsák behelyezésével könnyen bemutatható, miket szed össze.
Nálunk úgy volt, hogy egy tiszta ruhát erősített rá oda, ahova eredetileg bejut a kosz, tehát aporzsák helyére.
Nagyon durva volt, mi mocsok jött ki a szőnyegből, abszolút nem gondoltam volna rá, ennyi mocsokra meg főleg nem.
Azt hogyan mutatták meg, hogy mennyi piszok jött még ki utána?
Én por és palagfű allergiás vagyok, muszáj volt megoldani valahogy .
Igen a parkettán és a kövön BÁRMIVEL :)) tisztítunk,bírja ,csak felmosom és már kész is!
:D ja, lehet ,hogy egyszerű ,túlságosan is!:)))
Én úgy oldottam meg a poszívó-problémát, hogy az egész lakást leparkettáztuk vagy leköveztük és egyetlenegy helyen a nappaliban van egy kisebb szőnyeg.Ja és az ülőgarnítúrát amikor tönkrement bőrre cseréltük.
A kövön meg a parkettán majdnem mindegy milyen a porszívód.
Nálunk is volt egyszer egy ilyen bemutató, ahol közel fél milliós porszívót mutattak be. Először föl kellett porszívóznom a saját porszívóval, tehát "tiszta" szőnyegre, ülőgarnitúrára mentek rá vele. Én lepődtem meg a legjobban, hogy mégis mennyi piszok kijött még utána is az új géppel. Szemmel látható volt a tisztítás az ülőgarnitúrán is. Ég és föld volt a különbség, ha nem látom, nem hiszem el. Sajnos nem volt pénzem megvenni azt a porszívót, de nagyon szeretnék.
Vorwerk?
Az tényleg szuper.
Nekünk kb 20 éve az van, tökéletes.
es megis hogy el tudjak cseszni a gyartason ! :))
A szívóteljesítményen múlik nem máson. Az nem indokolja ezt a magas árat. A porszívó amúgy egy roppant egyszerű szerkezet.
jaja, atlagos porszivot ba***tjuk!
bevallom nekünk volt kaptuk németből és csak akkor jöttünk rá milyen piszok drága mikor javitatni kellett és nem vettük de csuda jó volt de az én gyerekeim semmit nem kiméltek és megsérült javíttatni már tízezrek lettek volna ez volt a vége
Nekem jó lenne a porszívó is ami használható is és célnak megfelelő pl. szőnyegtisztításra:)
Ha lenne ennyi pénzem biztos, hogy egy gőzporszívót vennék! :-)))
Ez is egy jó megoldás mert tudod van különbség és tudod ,hogy mióta használtad félévente tisztább a lakásod!Mintha átlagos porszívót használtál volna.
Csak hát persze drága,ezért van az a 10-20 ezres átlagos porszívója a legtöbb embernek.
Hát én végigmehetek az átlagos porszívónkkal 100-szor is a szőnyegen,akkor se nyeri vissza az eredeti színét.Csak felszív valamennyi port.De azzal a porszívóval láttam mit csinált...egyszer! ment végig egy részen és visszajött az eredeti színe,úgy kiszedett mindent még a legmélyebb rostokból is.Szóval szerintem jobb az a cucc,mint amit 10-20 ezerért veszünk egy áruházban.
Ennyi pénzért már nagyobb áruházakba is lehet venni!250 ezerért?!:D
Folyamatos légtisztításhoz túl sok áramot fogyaszt, és hangos is. De hát a porszívó nem is erre való.
Viszont jól hangzik. Ez is egy tipikus porszívóügynök-féle parasztvakítás.
Egyébként meg nem sok értelme van ilyen módon kiszűrni a levegőből a port, hiszen a levegő 2-3 óránkén kicserélődik a lakásban, ha jó a szellőzés.
Vagy folyamatosan, vagy soha...
Persze, hiszen nincs ennyi pénzem, nem is fenyeget ez a veszély! Egyébként nagyon meg vagyok elégesdve az Elektrolux porszívómmal.
Próbáltam már a Zepter porszívóját is, de az nem tetszett.
Elég nehéz ezeket a dolgokat szubjektíven, objektív módon értékelni.
Nekem volt lehetőségem ilyen porszívót használni, hát ég és föld a különbség, de nem mindegy melyikről beszéplünk. Amit én kölcsönöztem félévente, annak Rainbow-volt a márkája és sajnos 4-500 ezer forintba kerül, de szenzációsan jó volt. Végigtakarítottam vele a lakást, utána bekapcsolva hagytam és a levegőből is kiszűrte a port. Ha lenne pénzem rá vennék egy ilyet.
Az ügynökök általában desig-os de noname gépeket árulnak, szervizháttér nélkül.
A Miele jó márka, és nem csak porszívóban.
További ajánlott fórumok: