Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Placenta previa fórum

Placenta previa (beszélgetés)

1 2
2015. máj. 14. 21:43
Anno sem mondtak semmit hetekig. Aztán jött egy főorvos nő, s ő kerek perec megmondta, mi lehet a legrosszabb következmény, ha hazaengedne. Többet nem kéreckedtem. Dehogy akartam én bajt. Nem volt egyszerű 12 hét, a kórházat el kellett viselni. De tudtam, hogy a gyerekemért mindent ki kell bírnom. S ma már csak a jóra emlekszem abból az időszakból.
2015. máj. 13. 06:40

Köszönöm,próbálok kitartani.Az orvosok nem mondanak semmit,nem nagy gond állítólag,ha barnás a folyás és nem sok.Egyébként én is minden napért úgy imádkozom,a második babánk az első 8 hetesen elhalt

Én már a 34 hétnek is örülnék,de még az is 9 hét..

2015. máj. 13. 06:29

Én akkoriban minden napért hálát adtam a jó Istennek. Inszeminàcióval fogant baba volt, tehát duplán imádkoztam, s az iimák meghallgatásra találtak.

Az orvosok mit mondanak neked?

Nagyon nagy kitartást kívánok neked!

2015. máj. 12. 22:40
Ismerősömnek ez volt, sokszor volt kórházban, egyszer együtt is voltunk (én más dolog miatt feküdtem bent az utolsó másfél hónapot). 34. hét körülre született meg a lánya, a nagyobbik lányommal szinte egy napon. Ovistársak.
2015. máj. 12. 21:36
Az a baj nekem vannak kisebb vérzéseim és jó lenne legalább a a bűvös30. Hetet átlépni,de az még 5hét.Én is kórházban vagyok! :(
2015. máj. 12. 21:17

Nekem ez volt a terhességem alatt. Placenta praevia totalis. Azaz teljesen fedte a méhszájat a méhlepény. 25.terhességi héten begörcsöltem. Onnan kórházban feküdtem a 37.hétig. Soha nem véreztem, s igazából semmi bajom nem volt a frontok okozta görcsökön kívül. De mivel ez nagyon nagy veszélyeket rejt magában,a baba és anyuka életébe is kerülhet, soha nem gondolkodtam azon, hogy haza merjek menni. A kórházban baj esetén azonnal műtétre került volna a sor.

Volt egy anyuka, neki a sok vérzés miatt viszont a 27.héten kivették a babáját, ő is placenta praevia miatt feküdt bent. Szerencsere minden rendben volt a kicsivel, szépen fejlődött.

Az én fiam ma már iskolába készül. ..szeptemberben lesz 7 éves.

Bármi kérdésed van, szívesen segítek.

2015. máj. 12. 21:08
Nekem szigorú agynyugalom volt 10 napig, aztán könnyített munka, 38 hetesben születtem.
2015. máj. 12. 20:32
Keresnék olyanokat akiknek ez a problémájuk ill.volt terhesség alatt!Volt olyan aki folyamatosan vérzett,meddig vittétek így a terhességet?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook