Pasik ballépései -ha kockásra röhögött hasat akarsz, csak olvass bele :))- (beszélgetés)
Sziasztok! Az én nagylányom májusban lesz hat éves. Egyik este mikor bevittem aludni, betakartam, de ő kérte az én takarómat. Azt mondta az ő takarója nem jó.Pontosabban ezt mondta:
Túl sovány ez a takaró anya, átlátszik rajta a hideg!
Haha! Ez jó! :D Nem ismertem... :D
Van egy ilyen torzított szállóige, hogy nincs más hátra, mint előre... Egyszer apu kocsival bénáskodott, valami valahogy nem fért el, így tolatnia kellett. Ezt mondta: Hát, nincs más hátra, mint hátrébb... :)
Ez nagyon jó.:DDD
Gondolom a szülők kiakadtak rendesen.:)))
Apa kedvenc beszólása ez volt:
- Iszol még egyet, Lajoskám?
- Nem... bánom... :)
Friss.:DDd
Elmentem bevásárolni.Az előbb értem haza.Mirtill elaludt a bébihordózóba.A férjem betakarta.Mivel?Fürdőlepedővel,mert nem találta a kisplédet.
? lemaradt.
Mennyi idős?
Nick tegnap megint alakított... :D
Kisfia, Nate pohárral kaparja a virág alatt a földet... (Anya látná, szívrohamot kapna...). Mondjuk Nicknek, hogy nem kellene onnan elhívni? -Á, úgysem koszos a föld... Nincs benne macskakaki... - Hát, Katinéni (takarító) lehet, hogy szedett össze egy zacskóval és alászórta, hogy trágyázza... (Nick félreértette): - Mit, hogy szedett össze egy macskát és fölé tartotta, hogy gyerünk, nyomjad?!
I love this guy!!!!! :D
A kisfiam is imádja, ha fényképezem, de nálunk ez általában így meg:
baba beáll, kattan a gép, villan a vaku, de még mielőtt az exponálás befejeződne baba odaugrik, hogy "megnézhetem"? és így mindig vagy félfejű, vagy tátottszájú a képeken... dinka! :D
Ugyanez a csoport, másik kölök:
- Hát, én karácsonyra apukáméktól egy bidziglit kéret, mamámtól meg egy távirányítós autót...
Én: - És a Jézuskától mit kérsz?
Gyerek: - Hát... azt még nem tudom... Írnom kéne neki levelet... :O :D
További ajánlott fórumok:
- Bababorzalom - Avagy minden, amit a babákról nem akarsz tudni
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Ha meg akarsz hülyülni, jó helyen jársz! (alapító vojvodina & Are)
- Ha olcsón akarsz főzni
- Időszakos böjt együtt - Akarsz csatlakozni?
- Mi volt annak a mesének a címe, amiben Cukorfalat sunyin röhögött a másikon? Kik voltak még a szerepői?