Pasik ballépései -ha kockásra röhögött hasat akarsz, csak olvass bele :))- (beszélgetés)
Amit lehet mi is megcsinálunk magunk. Nagyon sokba kerülnek az iparosok.:(
Izgalmas lehet a férjed munkája. Sokat látott már a nagyvilágból. Egyedül szokott menni? Beszél nyelveket?
Picit.:DDD
De 12 évesen haladás,hogy a mikrot kezeli.:DDDD
Köművest és burkolót hívtunk mi is.A többit mi csináltuk.
Felvertük a régi járólapot.Volt amikor a férjem Franciaországba volt,a sógorommal ketten törtünk.A sógornőm esténként írt nekem a hoxán,hogy pihenjek,mert tudja mennyire elfáradtam.A kezem állandóan ragtapasszal volt tele.:(((
A műszaki jellegű dolgokat az én férjem is megcsinálja, elvégzi a ház körüli munkákat, csak a mindennapi háztartási dolgokba nem segít be, meg a ruháit nem találja meg a szekrényben. Amúgy Ő sem iszik, nem dohányzik, nem jár haverozni.
Hétvégén a fali gázfűtőt szerelte meg, előtte a vízmelegítőt. Meg szokott nekem segíteni leszedni, meg felrakni a függyönyt a nagyablaknál.
Na én is írtam egy csomó jó tulajdonságot.:)))))
Na jó vannak jó tulajdonságai.
Szokta is mondogatni,hogy ilyen pasit nem találnék még egyet.:)))
Persze,a szobrot már csinálják neki.:DDDDDDDDDD
Hát ez az.
Hamar ide ér majd az az idő.:DDDD
Hadd fényezzem most az én férjemet.
Nyáron meggyet magozott,több kilót.
De csak azért,hogy tudjak szörpöt csinálni belőle.:DDDD
Jó neked.:)))
Az enyémnek akkora szája van,mint a bécsi kapu.Az anyja nem tudta megnevelni,majd pont én.:DDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Bababorzalom - Avagy minden, amit a babákról nem akarsz tudni
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Ha meg akarsz hülyülni, jó helyen jársz! (alapító vojvodina & Are)
- Ha olcsón akarsz főzni
- Időszakos böjt együtt - Akarsz csatlakozni?
- Mi volt annak a mesének a címe, amiben Cukorfalat sunyin röhögött a másikon? Kik voltak még a szerepői?