Pasik a szexről (beszélgetés)
Látom fájdalmat okoztam.Nem volt szándékos.Tudod én most 42 vagyok,de mivel épp állást keresek,hát kénytelen vagyok úgy gondolni hogy már matróna vagyok,mert nem találok melót és ennek nagyrészt a korom az oka.Egy csomó hirdetés kifejezettem 30 körüli nőket keres az én szakmámban.
Én nem érzem magam 42 évesnek,de annyi vagyok,és az senkit nem érdekel,hogy mit tudok,mennyinek nézek ki vagy mennyinek érzem magam:(
Ez persze nem mentesít attól hogy hogy figyelmetlenül hülyeséget írtam és megbántottalak.
Eltolom a bicajt,érezzétek jól magatokat.
Szerintem 50 éves férfi az még ne sírjon föle egy olyan aki 40 valahánynak néz ki!!Fel a fejel !!
Néz körül hogy néznek ki a többiek és örül, hogy te nem tartozol oda!!
és nem érzem magam ötvennek, de hát az sosem jó, ha az ember a korának a hátrányaival szembesül. csak úgy átsuhant rajtam az érzés. de majd eljön az az idő is, amikor már állandó lesz.
persze, az ember mindig azt mondja magában, hogy majd ha 50 leszek, akkor is ugyanolyan lesz a szexuális életem, miért lenne más, de aztán szembesülsz azzal, hogy kinek kellesz ötvenévesen. ez persze sokminden másra is vonatkozhat, például új munkahelyet is nehéz lenne találni, nem mintha kevesebbet érnél, egyszerűen lehetőséget sem kapsz arra, hogy megmutasd magad, mert hisz elmúltál már ennyi vagy amannyi.
de nem kéne ilyeneken gondolkodnom, ugye? mert a végén még bevonzom magamnak ezeket a problémákat.
Úgyis észreveszem majd ha mégis haragszol...
Szerencsére csákány már nincs.
Biztosan nem haragszol drága?Tudod hogy én kedvellek:)♥
Rég nem voltál itt,tökre örültem Neked,erre ilyen hüle vagyok:(
jaj, édesem, ha megharagudtam volna, azt a világért sem árulnám el :-)
inkább olyat mondanék, hogy a főnököm hivatott, vagy ilyesmi. de persze most semmi ilyen nem volt, a gazdaságis hozott aláírni való papírokat, hogy nyilatkozzak, hogy önbevalló leszek-e :-)
Ne aggódj !!Nem pasizni jársz ide nem !!
csak viccelgetünk üssük az időt!!
Remélem.Különben is ő még csak 48:)
És reggel meg csak dicsértem őt:)
8 hónappal fiatalabb nálam a férjem.
Remélem nem haragszik Joker,különben úgy emlékeztem ő egyidős velem:)
Én nem szeretem ha fiatalabb :(
Vagy egyidős vagy időseb!
További ajánlott fórumok:
- Miért beszéltek a szexről ennyit?
- Szerintetek, ha valaki chaten egy vadidegennel bármiről beszélget, szexről is, az megcsalásnak számít?
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- Pasiknak: mit gondoltok az oral szexről? Szeretitek adni?
- Minden a szexről, ami izgató, amit csak nem szégyelltek elmesélni, megosztani.Tippek, ötletek egymásnak.
- Beszéljünk a szexről