Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt spárga recept

Párolt spárga recept

Elkészítési idő 25 perc

A Párolt spárga hozzávalói:
1 cs zöld spárga
só, 2 szelet füstölt húsos szalonna./vékony/


Párolt spárga

A Párolt spárga elkészítési módja:
A spárgát letisztítjuk, jól megmossuk, kettévágjuk , a forrásba lévő sós vízben először a vastag, majd a vékonyabb szálakat átfőzzük. 6-10 perc, leszűrjük. Kockára vágom a füstölt szalonnát,serpenyőben kisütöm a zsírját, kiszedem a megsült szalonnát, ha túl sok a zsír tányérba öntöm, a maradék zsíron többször átforgatom, átsütöm a spárgát, pár perc, de maradhat a szalonna is, mert így is finom. Jó étvágyat!

Ma petrezselymes burgonya, és sült húsgombóccal tálaltam!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt spárga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook