Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük) recept

Padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük) recept

A Padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük) hozzávalói:
2-4 db padlizsán
1 kisebb vöröshagyma
majonéz
fekete bors
delikát


Padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük)

A Padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük) elkészítési módja:
A padlizsánt megmosom és nagyobb sütőpapíros tepsübe teszem egészben.Közepes lángon kb 1 vagy 1,5 órát sütöm.Időnként megforgatom,hogy minden szélét érje.Akkor van kész,amikor teljesen összeaszalódott és puha!A csücsköket ezután levágom és a padlizsánokat ketté vágom,hagyom teljesen kihűlni. A héját lehúzom(nagyon könnyen le kell válnia).Apróra vágom a húsát,burgonyatörővel kicsit megnyomkodom.Ízesítem egy kevés borssal,delikáttal.A hagymát belereszelem és bőven majonézezem(mindezt ízlés szerint)jól elkeverem. Hűtőben tárolom.

Hűtötten a legfinomabb.
Én szandékosan nem pépesítem mert így szeretjük,de botmixerrel könnyen krémesre keszíthetjük.🙂🍆

Piritóssal is nagyon finom.Bármivel fogyasztható amivel szeretnénk.Paradicsommal picit megsózva isteni!🍅


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém (ahogy mi szeretjük) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook