Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vinetta (erdélyi étel) recept

Vinetta (erdélyi étel) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Vinetta (erdélyi étel) hozzávalói:
1 kg padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
só,
1 dl olaj vagy majonéz.


A Vinetta (erdélyi étel) elkészítési módja:
A sütőben megsütjük a padlizsánt, majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt, 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és vagy 1 dl olajjal vagy majonnézzel kikeverjük.
Hütőbe tesszük fél órára és már ehető is kenyérre kenve.
Jó étvágyat!



Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. nov. 7. 09:39

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook