Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vinetta (erdélyi étel) recept

Vinetta (erdélyi étel) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Vinetta (erdélyi étel) hozzávalói:
1 kg padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
só,
1 dl olaj vagy majonéz.


A Vinetta (erdélyi étel) elkészítési módja:
A sütőben megsütjük a padlizsánt, majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt, 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és vagy 1 dl olajjal vagy majonnézzel kikeverjük. Hütőbe tesszük fél órára és már ehető is kenyérre kenve. Jó étvágyat!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A vinetta (erdélyi étel) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook