Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szia kedves Tyukanyóca. Megmondanád nekem,hogy mi az tupenváre?
Ezek a termék bemutatók tényleg arra jók, hogy látsz egy pár praktikus dolgot, csak tudd megvenni.
Én egyre jobban leszokok a műanyag dolgokról, inkább a hőálló üveg, pyrex edényeket szeretem. Ez7ekben nem marad meg az ételszag.
Pálinkás jóestét!
Most jöttem haza egy tupenváre bemutatóról. Hát annyi szép dolgot árultak de egy valami hiányzott hozzá, a pénzzzz. A végén nem vettem semmit. De jó volt látni mi mindent tudok nélküközni.
Sziasztok szép napot mindenkinek, a betegeknek mielőbbi gyógyulást és közénk való visszatérést.
Az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek. Én soha nem szóltam bele a gyerekek vitájába, még a mai napig sem. Még az unokámat is, ezen elven nevelgetem a mai nap is, megtudják magukat védeni, de nem bocsátkoznak vitába és verekedésbe senkivel. Ha a partnert meg ismerik, hogy nem tökéletes, meg főleg otthagyják, és magukban foglalatoskodnak. Beszélj a gyerkőcöddel, hogy ne foglalkozzon legközelebb a szomszéddal, menjen másik gyerekhez és azzal játszon, ez meg most nagyon jó példa lesz számára, hogy miért is mondod. Sok szerencsét.
Szép napot mindenkinek.
Éva hogy vagy?
Tyukanyóca köszönöm a felvilágosítást.Én azt hiszem nem kérek efféle ennivalót, inkább üresben a kefírt. Az jó, hogy altatódalt énekelsz a tejnek. Sajna a bolti tejnek énekelhetnék két napig, akkor sem lesz tökéletes aludttej belőe.
Igen meg vagyok sértve. De azért jó, hogy hiányoltatok. Mindjért mesélek az én drága kicsi fiam újabb dolgáról.
Most beteg nagyon köhög. Hát itthon maratt. De mivel hiperke nehezen tűri a bent létet hát kiengedtem egy kicsit futni. Na őkelme meg sem állt az utcáig ahol a szomszéd gyerekek játszottak. Mi történt- mi nem arra lettem figyelmes, hogy éktelen kiabálás van. A fő ordító az én fiam, hogy -nem én mondtam,-nem én mondtam-.
Kirohanok hát a szomszéd- anya, apa nagymama kiabál ez énpicike 8 éves fiammal. Álítólag mert az én fiam azt mondta a szomszéd gyereknek- valami vita hevébe, hogy a k..anyád. (melesleg elég nyiltan csalja az anyuka az apukát)ezért a szomszédok megakarták lincselni a gyereket. Na és mi erre azt mondtuk a férjemmel, hogy nem kéne a gyerekek vitájába beleszolni. Na erre mi is lelettünk kiabálva. Na most megint lehet haragudni. Ezek mindig össze vesznek mindenkivel. Ti hogyan szerelitek le a veszekedős szomszédot. Mert ugye rossz szomszédság török átok.... MIndig nagyon vigyázok arra, hogy mindenkivel jóba legyek de néha nem sikerül.
Kérlek szépen itt a fórumon mondta egyik aranyoska, hogy zabkorpát eszik reggelire. Meg azt is, hogy az milyen hasznos a beleknek meg MÉG FOGYNI IS LEHET TŐLE na ez indítatott ezen cselekedetemre.
Egész ehető azt is mondta, hogy kefirbe kell tenni. Bevallom én aludtejbe teszem hozunk háztól friss tejet azt altatom.(énekelek altató nótát neki) Egész jó igy eggyüt. Régen délig nem ettem semmit most ezzzel kezdem a napot.
Most jól meg fogsz sértődni.
Előre is bocsi, de mivel én kaptam tőled a maszek emaileket, nem tündt fel, hog nem vagy itt:(:(
Ugye megbocsátasz, hogy nem kerestelek:(
Máskor ha el akarsz tünni, akkor jó nagy betükkel ird ki, hogy eltüntem, keressetek meg:)
Pedig egy pasinak az egyik legnagyobb erénye a szűkszavúság:):)(:)
Mármint nem itt a fórumon, hanem mondjuk a vitákban:)
Ugyhogy légyszives gyakorold az egyik legnagyobb erényed:)
Mivel nem hiányoltál azt hittem észre sen veszed.
Mint ahogy történt is.
De azért mindig olvastalak benneteket. Most a fogyozás a fő hangsúly. Eszem a zabot ennyit teszek a karcsuságomért!
szép estét mindenkinek
Ennyi titkot elárulni:))))))165/75-80 között általában:((((
Igazad van!!!!!
Hol voltál ilyen sokáig?
Sziasztok!
Ha veszekednek a fiamék akkor álltalában magamban! a menyemnek adok igazat. Nagyon szeretem őt. Nem szólok bele de ilyenkor nagyon dicsérem a fiamnak a menyemet hátha észhez tér. Be is szokott jönni.
Azt se tanácsold!
Fogd magad és állj arébb. Az ő életük.
Tudom, hogy pocsékul hangzik, mert az ember az életét is adná a gyerekéért, de mégis..........